Atle Lundhaug

En tanke uten handling.

Dagen gikk unna med stormskritt uten at jeg fikk gjort så mye mer enn tatt vare på litt klær til Gullhjerte mitt og satt i gang to klesvasker. Den ene var sengetøy og da begynner jeg å svette med en gang bare ved tanken. Tanken at alt skal på igjen er ingen god tanke. Det er jo koselig når man får unna litt støv. Utrolig at det kan bli så mye støv der man ligger stille og sover. Skal lure på om jeg skal flytte et kamera inn på soverommet å se hvordan jeg sover. Jeg vet jo ikke hvordan ettersom jeg jo sover.

Det ble tidlig besøk hos Eli i dag for jeg hadde et ærend ned allikevel. Hun ble veldig glad nå også for jeg hadde med en ny blomsterbukett til henne og nyvaskede bukser. Det gikk bra en stund for jeg hadde med fotkrem og fikk tatt meg av føttene hennes litt idag også. Hun brukte å gjøre dette selv hver helg før, men det tok slutt det også. Så var det slutt på moroa å hun begynte igjen å mase om å dra hjem. Det er veldig tungt akkurat dette for det føles litt som om jeg har tatt fra henne hjemmet hennes. Det blir jo heller ikke bedre av at hun sier “ du er ikke glad i meg mer, du vil ikke ha meg hjem”. Når jeg svarer at det er fordi jeg er glad i deg at du er her så gråter hun. Hun blir stresset av dette og begynner å fly på toalettet som hjemme. Dette er nok mest da jentene og jeg er der. Det er jo vanskelig å avlede dette med at hun vil hjem så nå har jeg tenkt prøve noe bare jeg får pratet litt med dem som har ansvaret for henne. Jeg håper på at jeg kanskje kan ta henne hjem litt til helga. Noen timer, lørdag, søndag, begge dager med eller uten overnatting, jeg aner faktisk ikke. Hva som helst som er bra for henne og klarert med de som har ansvaret. Det kunne jo hende det er bra også for Eli, jeg aner ikke. Dersom det ikke går å jeg må dra ned med henne med en gang så trenger jeg i hvertfall ikke ha dårlig samvittighet for at hun ikke er her. Det er bare en tanke, men man kan ikke utføre en handling uten tanke heller.