Atle Lundhaug
edf

Idioten med sangteksten.

Vi har hatt nok å drive med i dag for hengeren med søppel ble endelig tømt på forsvarlig måte. To store klesvasker har jeg også fått unna så nå er jeg på tur igjen. Jeg sa jo i går at jeg ønsket at Eli skulle få komme hjem litt, men at jeg måtte rådføre meg litt med Ida som kjenner best til hvor landet ligger. Jeg har jo ønsker som inne i mitt hode blir til små håp om at en dag kan vi få tilbake litt av det vi mistet på veien. Det er jo det som er så dumt å tenke for slik kommer det jo aldri til å bli.

Jeg har fått kjempegode kommunikasjon med personalet på 3C og det igjen gir jo stor tillit. For meg er det veldig viktig. Derfor var det veldig verdifullt å ha den praten med Ida om dette jeg lurte på. Så da blir det vel til at vi prøver ta henne hjem noen timer i helga så får vi se hvordan hun reagerer på det.

Som vanlig får jeg vel si har jeg vært hos Eli en tur i dag også og hadde litt dårlig samvittighet fordi jeg kom så sent. Det var bare en time til kveldsmat og det er da jeg bruker lure meg unna. Den dårlige samvittigheten gikk fort over igjen for hun var på meg i et om at hun ville hjem. Når hun begynner slik så får det fort tankene tilbake til hvordan det var da hun var hjemme. Hun ville ut å kjøre bil så fort vi kom hjem og jeg var slem, ikke glad i henne osv fordi jeg prøvde å forklare at vi akkurat hadde kommet hjem etter en kjøretur. Gråt og forbannelse om hverandre. Slik var det i kveld også, men en forskjell er det, jeg har en retrettmulighet og den brukte jeg. Så fort maten var ferdig gikk jeg ut en tur med Vamp som jeg bruker si. Da døra låste seg igjen bak meg fikk jeg puste igjen. Det var da jeg forsto at slik de siste 5 månedene var har jeg ingen mulighet til å klare igjen. Det er fullt og på et vis så hjelper Eli til med å vedlikeholde full tank når hun er slik som i dag.

Så nå sitter jeg her igjen med verdens dårligste samvittighet fordi jeg var glad det ble så kort tid med henne i kveld. Skal man alltid plages av det? Jeg tror vel at det skal man nok måtte resten av sin tid på jorda.

Vår besta tid e nu var det en eller annen idiot som skrev i en sangtekst.