Atle Lundhaug

Ryddejobb på Instagram.

INSTAGRAM !!!!

Det var veldig moro en gang, men nå er jeg drittlei alle som henger seg på for å få likerklikk uten selv å se på ett eneste bilde hos meg. Jeg var litt dum som jeg syntes det var litt dårlig med besøk så jeg skrev #like4like og #follow4follow 😂 det var festlig……..en stund, men ikke nå som jeg driver og kaster ut disse spøkelsefølgerne. Det koster mye tid og ergrelse, men jeg har fjernet vel 600 i dag. Får jeg gjort det samme et par kvelder til så burde de være borte de jeg ønsker å bli kvitt. Mine aktive venner i Kenya som sikkert mener godt skaffer meg litt for mange følgere. Det blir litt for mye bilder av det slaget jeg ikke bruker mye tid til å se på.

Nå har godama mi sovnet her for hun var litt tidlig oppe i dag og er ikke helt i form. Vi har hatt litt besøk i dag av våre to hjelpere Gina og Malin og det var stas for hun har minnet meg om det flere ganger etter at de hadde reist. Behørlig dokumentert ble det også i boka. Så ofte som mulig skriver hun ned i kortform ting som har skjedd og det skal vi fortsette med for det er fin trening. Over helga så skal vi til med å skrive litt dagbok hver kveld og jeg tenkte at hun kan bruke Google dokumenter og nettbrettet. Det blir en litt ny måte å få rett dato på rett dag. Hun har vært litt mer urolig i dag så jeg tenker vi skal innføre litt Sobril fast for at det ikke skal utvikle seg videre. Det har vi aldri prøvd før.

Vi har fått oss litt turer også i dag og det var Vamp som fikk bestemme hvor vi skulle gå, vi bare tuslet etter. Moro dette med å se hvor han går for vi har 6 forskjellige ruter vi går og i dag valgte han en tur vi ikke har gått på lenge. Det var ingen elgjakt her nå så da gikk det bra. Det var veldig stillhet under turen og jeg tror kanskje ikke hun var helt sikker på hvor vi var så vi må gå den ruten oftere, det er viktig at hun kjenner seg igjen synes nå jeg.

Det har blitt litt lite blogg et par dager, men det har blitt litt mye foran pc’n og det er også andre ting som krever min oppmerksomhet som dere vet.

Det var det jeg hadde nå i kveld for nå er øya såre etter 2 ½ time foran nevnte pc.

Ha en fin kveld.