litt glad ikveld
Litt glad ikveld.

Faktisk litt glad ikveld. Besøk på Helsetunet.

Faktisk litt glad ikveld.

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt nå som jeg er litt glad. Ikke så ofte man finner litt glede. Da kan du få høre hvordan det er. Din spammer nr.1 har forlatt Facebook. Spammern er veldig fornøyd med resultatet. Kontoen min er lagt til hvile ihvertfall ut dette året. Så må du klare deg uten at jeg deler og kanskje er du glad til. For å si det som det er så er jeg mektig lei av at jeg må sitte å like alt jeg ser for å holde min egen feed oppe. Det er nokså godt også å slippe blipp og blopp hele tiden. Ja jeg vet det kan stenges av. Jeg trenger litt utfordringer. Det får jeg nå for jeg regner med at flere blir borte.

 Jeg må kort og godt hente lesere andre steder. Ingen sier de vil ha lesere. Jeg vil ha lesere og er ikke redd for å si det heller. Jeg er glad i leserne mine. Nå må jeg lære meg om SEO . Bærer det galt avsted så sørger forhåpentligvis mentor Jan for sikker retrett. Det er få mennesker som byr på seg selv fordi de brenner for noe. Noen er slik at de faktisk gjør det og sprer glede rundt seg. Rart man ikke møter de på samvirkelaget. De har jeg faktisk møtt på nettet. Kanskje var det tosidig glede. Var det ikke der alt var så farlig da.

Besøk på Helsetunet.

Jeg har jo vært hos Eli en tur. Jeg liker meg som sagt på 3c bortsett for det at Eli bor der da. Det er fine forhold og man blir alltid tatt vel imot. Vamp er så rar da vi går inn døra. Gammel og støl som han er så går trappa fort. Vamp er glad og sprer glede rundt seg. Vel inne så er han raskt innpå stua for å hilse. Bare smil og klapp møter ham. Jeg har også fått venner der for jeg ser jo at de smiler til meg også. Jeg hadde med litt klær til Eli idag for i morgen er det julebord. Pia hadde lyst til å være med og det var bra. Godt å fordele det litt nå som det er en permanent løsning.

Det som gjør meg litt glad ikveld er at for første gang på lenge så satt hun i ro. Så fort hun begynte å bli urolig så byttet vi samtaleemne. Vi fikk litt hjelp av moro på tv også da. Det er mye glede i å kunne sitte slik i ro å holde litt i hånden. Det er litt roligere på Helsetunen såpass sent på kvelden og kanskje er det en rett tid å komme på. Eli var rolig enda hun hadde hatt besøk av Linda tidligere.

 

 

 

16 Kommentar postet

 1. Blir også glad når du opplevd noe positivt. Så flott med julebord, skjønner Eli vil være finkledd da.
  Julen blir nog fin i år også, bare litt annerledes.
  Ønsker dere en fin helg.

  • Det var nok ikke så lenge finklærne satt på, men så fikk hun litt jul da. Det forandrer nok ikke så mye på mitt forhold til jul for det er som det er. Jeg liker ikke den måten julbudskapet blir brukt på. Papirsøppla mi begynte å bære preg av det alt i oktober. Da jeg var liten var jul for meg å sitte i fanget på han gamlebæ (oldefar) i den svarte gyngestolen. Det var et fristed som kun var mitt. Du kan si at det var jul med 1 gave. Alltid en kniv.

 2. Blir glad når du er glad jeg 💜 Moro for Pia å få være med mamma på julebord også da. Som du sier så er det godt å dele på, og ikke minst er det viktig for dere alle. God helg.

 3. Hei Atle !
  Fint det går bedre med dere. Tror nok det går seg til ettervært. Du får skyve alle negative tanker vekk så godt det lar seg gjøre, gode tanker gjør det mye bedre. Snakker med lang erfaring bak meg. Ha en fin helg.

  Hilsen Arne

  • Det er nok ikke så mye bedre egentlig, men jeg har fått litt positiv feedback fra andre litt nå et par dager og det gjør alltid godt. Så synes jeg livet ble bedre uten Facebook også for det er mye der nå som jeg slettes ikke liker. Har også fått en invitasjon fra et annet nettsted som gjerne ser at jeg fyller på med bildene mine der. Gjorde et prøveslipp å det var pangstart. Moro at uredigert blir slik motatt. Skal vel få gjort det besøket nå Arne.

 4. Så koselig lesing <3

  Jeg hadde jo helt glemt bort at jeg hadde bloglovin, og det er jo så lenge siden at jeg ikke eksisterte i systemet lenger. Jeg kom i alle fall ikke inn med gammel eopost, eller noe. Men fikk lagd meg ny bruker, så nå finner jeg alle!

 5. Å du vet jeg finner deg nok. Men synd at blogglisten er borte forresten der fant jeg mange. Det er fint at dere har hyggelige stunder også. Nyt dem. Ja det ser jeg jo at du gjør….

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist