Atle Lundhaug
litt glad ikveld
Litt glad ikveld.

Faktisk litt glad ikveld. Besøk på Helsetunet.

Faktisk litt glad ikveld.

Jeg tenkte jeg kunne skrive litt nå som jeg er litt glad. Ikke så ofte man finner litt glede. Da kan du få høre hvordan det er. Din spammer nr.1 har forlatt Facebook. Spammern er veldig fornøyd med resultatet. Kontoen min er lagt til hvile ihvertfall ut dette året. Så må du klare deg uten at jeg deler og kanskje er du glad til. For å si det som det er så er jeg mektig lei av at jeg må sitte å like alt jeg ser for å holde min egen feed oppe. Det er nokså godt også å slippe blipp og blopp hele tiden. Ja jeg vet det kan stenges av. Jeg trenger litt utfordringer. Det får jeg nå for jeg regner med at flere blir borte.

 Jeg må kort og godt hente lesere andre steder. Ingen sier de vil ha lesere. Jeg vil ha lesere og er ikke redd for å si det heller. Jeg er glad i leserne mine. Nå må jeg lære meg om SEO . Bærer det galt avsted så sørger forhåpentligvis mentor Jan for sikker retrett. Det er få mennesker som byr på seg selv fordi de brenner for noe. Noen er slik at de faktisk gjør det og sprer glede rundt seg. Rart man ikke møter de på samvirkelaget. De har jeg faktisk møtt på nettet. Kanskje var det tosidig glede. Var det ikke der alt var så farlig da.

Besøk på Helsetunet.

Jeg har jo vært hos Eli en tur. Jeg liker meg som sagt på 3c bortsett for det at Eli bor der da. Det er fine forhold og man blir alltid tatt vel imot. Vamp er så rar da vi går inn døra. Gammel og støl som han er så går trappa fort. Vamp er glad og sprer glede rundt seg. Vel inne så er han raskt innpå stua for å hilse. Bare smil og klapp møter ham. Jeg har også fått venner der for jeg ser jo at de smiler til meg også. Jeg hadde med litt klær til Eli idag for i morgen er det julebord. Pia hadde lyst til å være med og det var bra. Godt å fordele det litt nå som det er en permanent løsning.

Det som gjør meg litt glad ikveld er at for første gang på lenge så satt hun i ro. Så fort hun begynte å bli urolig så byttet vi samtaleemne. Vi fikk litt hjelp av moro på tv også da. Det er mye glede i å kunne sitte slik i ro å holde litt i hånden. Det er litt roligere på Helsetunen såpass sent på kvelden og kanskje er det en rett tid å komme på. Eli var rolig enda hun hadde hatt besøk av Linda tidligere.