Foss Hornåa
Hønnafossen

Vi gikk en tur i skogen og hørte skogens ro.

Slik begynner visa som egentlig hører hjemme i en annen årstid. Vi gikk en tur i skogen og hørte skogens ro Vamp og jeg også. Noen gjøk hørte vi ikke for den voksne delen av dem dro i juli. Det er landene sør for ekvator som lokker dem. Ungdommen drar først august/september til sol og varme på samme sted som mor og far. Eia var vi der heter det også. Det er jo ikke mye lyder heller for dyrene sparer på energien. Kun lyden fra ravnfamilien som holdt et våkent øye med oss fra oven. Ikke god til å holde på hemmeligheter for jo nærmere vi kom maten jo mer lyd. Det var her jeg skulle hatt et bilde av dem, men jeg hadde på makrolinsa mi.

#snødekket #vei
Snødekket vei.

Det ser ut som svarthvitt dette, men det er jo ikke det. Det er mørkegrønn hvitt. Ja,ja det er liksom ikke lange turen vi går, men vi bruker lang tid. Vamp er støl og stiv og nesa sitter klistre i bakken. Får nok komme igang med litt egentrening for dette blir litt for dårlig for meg. Tenkte jeg først skulle lære meg litt mer om dette med å bygge opp ei side med tekst og bilder. Det har jeg aldri brydd meg om. Jeg har skrevet rett i ruta som jeg kaller det. Ikke så moro dette da for så blir spontaniteten borte. Jeg gjør det slik nå for alternativet er at det ikke kommer noe her. Da kan jeg skrive litt mellom linjene. Det var noen som mente jeg skremte bort leserne. Blir du redd nå?

#elvefaret #snøramme
Elvefaret i snøramme.
#eidskog #helsetun
Eidskog Helsetun.

Fra skogen til Helsetunet uten ro.

På helsetunet venter Gullhjerte mitt, men gjør hun virkelig det? Det er ikke så godt å si for hun vet jo ikke når jeg var der dagen etter. Egentlig så er hun nok ikke der helt selv heller. På onsdag var hun veldig grei og det samme var hun på julebordet. I dag fredag var situasjonen en annen. Det ble veldig fort slik det bruker bli. Jeg ble også nokså fort en drittsekk det er ikke til å unngå når hun er slik. Det er lenge siden jeg tok meg nær av det. Det er mer slik at man leter etter er mulighet til å stikke av. Muligheten kom etter en times tid så da var det bare å luske ut. Det er jo kjedelig da, men ingenting å gjøre med.

I morgen er det lørdag og da skal hun hjem så det blir nok bra. Skulle bare ønske hun kunne bli hjemme over natten. Hadde vært godt og trolig slitsomt vil jeg tro. Jeg får se hva jeg finner på. Det kan jo ikke bli verre enn ei våkenatt på meg. Gleder meg gjør jeg uansett. Det er godt å ha henne hjemme. Det er her Gullhjerte mitt hører hjemme.

 

 

9 Kommentar postet

  • Det er en opplevelse jeg håper ingen får for det er veldig vondt å være vitne til. Slik er det i hvertfall for meg for jeg tenker på hvordan vi hadde planlagt å ha det nå som tidligpensjonister begge to. Alt er sopt bort.

 1. Hei🌹 Jeg er nesten “flonkende” ny her,og har ikke skrevet noe tilsvar. Bare det å følge deg er kjekt og kall det lærerikt.
  Naturen og bruken av den som du gjør er som du uttrykker viktig for kropp og sjel, spesielt om en er i en, ensom sorgfase eller om man står i forberedelsene til kommende og mere sorg.
  Sikkert lurt nå når Vamp ikke orker så mye, å gå mer alene på fototurer m.m; turer med eller uten ski.
  Jeg fikk meg romaskin til egentrening vinterstid da vær og føre stengte meg inne. Mine nye venninner sier inne trening vinterstid, hvor man slipper unna brodder på skoene, er best og så klart mere sosialt; på Helsestudio.
  Brodder er “overseg” viktig for meg; da jeg har skadet meg engang uten.
  Naturbarn som jeg tror du er; kommer du kanskje ikke til å gå “dit” før det er eneste mulighet;
  til egentrening og treff av andre, gamle og nye venner?
  Håper natten deres har forløpt akseptabelt og at dagen blir god med dere. Ønsker dere en fin 2.advents søndag.

 2. Ååå så heldige som har snø! <3 Jeg håper dere får det fint når hun kommer hjem. Og så synes jeg du skal skrive som du har gjort til nå. Tror ikke du skremmer noen, selv om det sikkert er mange som ikke vil vite hvordan det er. Fordi vi alle skal være så glade og lykkelige og sette pris på det vi HAR. Noen andre har det jo mye verre enn oss … Pisspreik! Jeg er så lei at å høre den der leksa. Faktisk så tror jeg du HJELPER mange med å være så åpen og ærlig som du har vært. Det er bare det at de tør ikke sette ord på det selv, eller innrømme at: JA, sånn er det!

 3. Åh, jeg kunne virkelig føle den roen i de skogsbildene <3 Nydelig <3 Det er jo sånn når snøen akkurat har landet, da blir alt så stille, alle lyder blir dysset ned 🙂

  Og litt kvalitetstid med Gullhjertet er nok ikke feil, så det blir nok bra når hun er hjemom en tur, selv om det ikke er på overnatting. Man får samle på de gledene man kan få <3

  Kos deg og nyt øyeblikkene 🙂

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist