Farget av det som ligger bak.

Det var en gang……kunne jeg ha begynt dette innlegget med,men da høres det på et vis ut som et eventyr. Det er det ikke. Det er bare en liten historie om hvorfor og hvordan det ble som det ble med dette fenomenet som kalles blogg. Jeg er neppe blant disse som har fått til oppgave å lede folk i en bestemt retning så jeg har den luksusen det er å være bare meg.

Det har blitt mange spørsmål om hvorfor Suttung. Er det suttungbevegelsene forlengede arm eller er det suttung forlag som ligger bak. Da må jeg nok skuffe litt å be dere google navnet Suttung. Da finner du svaret. Jeg har alltid vært litt opphengt i Norrøn Mytologi, så enkelt var det. Suttung og ølet, verre var det ikke.

Jeg har skrevet mengder du ikke ser om alt mulig rart, vridd og vrengt på det jeg har lest i Hypermatbladet (Glåmdalen) Mye betraktninger om Norrøn Mytologi og om hvorfor jeg tror at ting er som de er og ser ut som de gjør. Den gangen var jeg anonym og røpet aldri hvem som skrev.

Så kom dagen da Gullhjertet mitt fikk beskjeden vi ikke håpet på og verden forandret seg veldig for oss. Da ble bloggen Suttung et verktøy og et sted å bli kvitt følelser. Det var det jeg trodde, men etter at følelsene var skrevet ned så forsvant de ikke. Jeg har jo vært på et par tre platformer og det er vel ikke så store forskjellen egentlig. Det handler om unge vakre mennesker og deres liv får jeg vel si.

Det har gått litt opp og ned i lesertallet og jeg har fått prøvd meg på toppen også et par uker. Det føltes ikke så bra i det hele tatt.

Hele tiden mens jeg har blogget har jeg ønsket meg et eget sted der jeg er sjef i eget hus. Alt skulle samles der, foto, skriverier og mennesker som kunne støtte hverandre. Det var drømmen.

Verden er full av gode hjelpere og jeg har vel fått min del av dem og vel så det. Det å skulle skape dette “ huset “ har jeg vel innsett at neppe kan bli mitt verk. kunnskapen om det er for tynn og det er ikke for selvbyggere. Skal man bygge hus bør man være snekkerkyndig. Byggmesteren heter Jan og er en av de gode hjelperne. Ta en titt her http://gullalder.jasol.eu/ så får du se litt hva han og Solveig koser seg med. Finner du ingenting av interesse der så foreslår jeg TVN sine alltid R programmer.

Det ble mye dette før jeg kom til saken. Jeg har kort og godt vokst fra Suttung og han vil etter hvert bli erstattet av meg i eget hus. For deg som så trofast følger vil det bli så mye bedre for du får alt på ett sted. Du fortjener å få tilgang til det jeg finner i form av foto og skrift uten å fylle livet ditt med apper. Kanskje har du lyst på et bilde av ei humle på ei stortå og den skal du kunne hente hos meg.

Jeg har vel med dette funnet ut at skrive kommer jeg til å fortsette med uansett hva som skjer i en fremtid jeg vet lite om. Det er bare en ting jeg vet, det skal bli verre.

Dette med kognitiv svikt vil være noe jeg for alltid vil være opptatt av. Fargent av det som ligger bak.

Det vakre i det enkle likeså.