Atle Lundhaug

Klokka skal……ja hvilken vei var det?

Det er ikke hver morgen jeg har våknet uthvilt selv om det var litt til og fra litt tidlig på morgenen eller om jeg skal kalle det litt sent på natten. Hun var jo ute på en liten rusletur ved 3 tiden, men sovnet fort igjen. Vi jukset nok litt i går kveld for å få dette til for det var veldig nødvendig å få til ei god natt. Hun har blitt litt reddere og hører stadig lyder hun ikke er sikker på så jeg må som regel bli med henne ned om hun skal på toalettet. Tror nok vi skal satse på å dele av stua for å få et soverom nede nå til sommeren. Har ikke helt lyst heller, men tror vel det vil bli et gode. Da kan jeg sitte å se litt på tv mens hun kan legge seg så og si i samme rom. Tv på senga funker dårlig for blir det mye av det så blir det også dårlig med nattesøvn.

Vi har tatt det veldig med ro i dag, litt med vilje for å lande litt en stund. Hun er veldig utafor nå om dagen og vi får se litt over hva vi gjør og om vi har litt høyt tempo tempo nå om dagen. Det har jo blitt det litt en stund nå pga ting vi ikke styrer selv. Det har jo vært mye både før og etter fars død og det må jo ha stresset henne ettersom det også har stresset meg. Vi har vært tvunget til å bryte veldig mange rutiner og det er ikke så bra.

Litt besøk hos mor klemte vi inn i dag også og jeg tror hun er litt glad for at vi stikker innom så og si hver dag. Eli spør hver dag om når vi skal dit enda ingenting er sagt om det. Hun har mye omsorg å gi til andre og det er fint å få oppleve. Syk selv, men allikevel omsorg for andre. Dette har ikke blitt borte.

Nå går klokka fra oss og det er leggetid her for nå sovnet hun i stolen sin. Vi får takke for oss i dag og så blir det vel noe i morgen også. Ha en fin kveld videre.

Klokka skal stilles om, men hvilken vei var det.