Atle Lundhaug
i skyggen
Den lever i skygge, men er like fin allikevel.

Fem dager tok det å avreagere denne gangen.

Fem dager tok det å avreagere for meg denne gangen. Det vil jeg si var uvanlig lenge. Jeg bruker som regel snu på et knapt døgn. To ting ga akkurat så my puff som skulle til. En venn som kom tilbake og en småsprø venn som alltid er der.

Veldig ofte mister jeg meg selv om jeg kan si det på den måten. Har vel ingen annen forklaring på det enn at hele min trygge tilværelse har blitt dratt opp med roten og filleristet. Det er en veldig stressende tilværelse.

Så ble for……….Facebook åpnet igjen og da så klart Instagram. Facebook pga at Bloglovin appen er sein i feeden så jeg misser hva andre bloggere skriver. Så er det jo sidene fra skogbruket som jeg savner veldig. Så får det bare være slik. Instagramkontoen min har jo snart 4000 bilder så det sier vel seg selv at den må bare være der nå som Flicker er slettet.

Det blir på Youpic som jeg kommer til å være mest for der har jeg lært mye av andre. Et fantastisk galleri dette. Jeg har 180 bilder der og de er blitt sett på snart 150000 ganger. et bilde har hatt over 23000 besøk. Jeg har ikke vært der mer enn dette året heller.

Da var det litt lyd fra meg og nå må jeg gjøre noe annet for jeg skal hente Eli en gang etter kl.13 så hun får være litt lengre hjemme denne gangen. Vi får besøk også. Har jo veldig lyst til at hun kan sove hjemme inatt, men vet ikke om det er så fornuftig. Jeg har ikke sovet i senga vår sel engang siden sist hun var over natten. Det er fryktelig tungt å sove i den senga. Nå blir det mest ute, men inatt sovnet jeg i saccosekken.

Dårlig struktur på alt dette, men det får så være jeg sover ikke lenge uansett.

Litt instagram
Bare for å vise at Instagram er oppe igjen.