i skyggen
Den lever i skygge, men er like fin allikevel.

Fem dager tok det å avreagere denne gangen.

Fem dager tok det å avreagere for meg denne gangen. Det vil jeg si var uvanlig lenge. Jeg bruker som regel snu på et knapt døgn. To ting ga akkurat så my puff som skulle til. En venn som kom tilbake og en småsprø venn som alltid er der.

Veldig ofte mister jeg meg selv om jeg kan si det på den måten. Har vel ingen annen forklaring på det enn at hele min trygge tilværelse har blitt dratt opp med roten og filleristet. Det er en veldig stressende tilværelse.

Så ble for……….Facebook åpnet igjen og da så klart Instagram. Facebook pga at Bloglovin appen er sein i feeden så jeg misser hva andre bloggere skriver. Så er det jo sidene fra skogbruket som jeg savner veldig. Så får det bare være slik. Instagramkontoen min har jo snart 4000 bilder så det sier vel seg selv at den må bare være der nå som Flicker er slettet.

Det blir på Youpic som jeg kommer til å være mest for der har jeg lært mye av andre. Et fantastisk galleri dette. Jeg har 180 bilder der og de er blitt sett på snart 150000 ganger. et bilde har hatt over 23000 besøk. Jeg har ikke vært der mer enn dette året heller.

Da var det litt lyd fra meg og nå må jeg gjøre noe annet for jeg skal hente Eli en gang etter kl.13 så hun får være litt lengre hjemme denne gangen. Vi får besøk også. Har jo veldig lyst til at hun kan sove hjemme inatt, men vet ikke om det er så fornuftig. Jeg har ikke sovet i senga vår sel engang siden sist hun var over natten. Det er fryktelig tungt å sove i den senga. Nå blir det mest ute, men inatt sovnet jeg i saccosekken.

Dårlig struktur på alt dette, men det får så være jeg sover ikke lenge uansett.

Litt instagram
Bare for å vise at Instagram er oppe igjen.

6 Kommentar postet

 1. Jeg bruker ikke bloglovin for å finne andre lenger pga bare tull der. Lettere med vi fra blogg-blokken og feeden på blogg.no. Og Facebook. Du kan jo kjøpe ny seng? Som er din? Må være slitsomt å sove i en saccosekk 😮

  • Det har vært mye tull på bloglovin nå etter at det ble dette nye hos bloggno Jeg vet ikke hvorfor. Facebook har all makt og det er nesten umulig å bli kvitt. Jeg har jo vært så dum /lat så jeg har brukt FB og Google til pålogging overalt. Nå tror jeg at jeg har fåt ryddet opp i det.Litt moro dette med at vi er så redd for at Huawei spionerer på oss mens vi lar FB ligg der nede i lommen å være deltager i alt vi gjør uavhengig av merket på mobilen, men det er kanskje ikk mange som vet hvilke rettigheter de har gitt appen. Å så var det de rettighetene du ikke vet om da som du må roote for å se.Kan jo ikke kjøpe ny seng så lenge det hender Eli overnatter.Saccosekken ute på verandaen går greit det eller soveposen på golvet ute. jeg ligger på ryggen.

 2. Atle 🌺 Dette er veldig tungt! Godt å lese at en gammel venn er tilbake og at den sprø alltid er der for deg ♥️

 3. Ja, av og til må man krype til korset igjen sies det. Kjekt å se deg tilbake på FB og IG da. For da får jeg også lettere oppdateringene fra når du legger ut noe 🙂
  Jeg kikket innom din YouPic her om dagen, veldig mye flott der ♥ Sitter faktisk og funderer på om jeg også skulle lage meg en konto der, men har ikke helt tatt avgjørelsen enda. Det får bli i stille stunder når jeg ikke har energi, og lite annet skjer 🙂 Kjekt at du har vist veien inn dit i alle fall, for da fikk jeg noe å fundere på 😉
  Bloglovin fungerer dårlig for tiden. De fleste jeg følger fra blogg.no kommer ikke opp der. Selv valgte jeg å manuelt oppdatere der. Har hatt noen litt travle dager, så da har det ikke blitt blogging i går. Men er innom og kikker likevel 🙂
  Kos deg med Eli hjemme en stund ♥

  • Jeg kryper nok ikke til korset, men nå som bloglovin har blitt så dårlig så får jeg ikke fulgt med dere jeg leser. Klart disse skogssidene er et savn for det er eneste kontakt jeg har med det jeg jobbet med lenge.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist