Fjæra som ble til fem høns.

Historia om Eli og meg minner mye om fjæra som ble til fem høns bare med gledens fortegn. Det begynte med at vi ville fortell lokalmiljøet vårt hvorfor vi besøkte legen og apoteket så ofte og hvorfor vi alltid var sammen når vi vanligvis skulle vært på jobb. Først bare litt forsiktig her på bloggen så videre på Facebook. Så kom Kjersti Westeng med sin oppfølging i nettavisen. Det havnet på sol og så i Glåmdalen. Så havnet vi på statsminister Erna Solberg sin blogg.

Idag var en veldig spesiell dag som faktisk Eli gledet seg til. SE og HØR kom på besøk. Det var journalist Svend Aage Madsen og fotograf Morten Eik. Det ble en koslig pratestund over noen kaffekopper og mat. Moro med besøk som blir en stund synes vi. Det som er så fint med å treffe mennesker som disse to er at du fort får følelsen av at de er gamle venner på besøk. For meg som liker å ta bilder var det ikke så greit å være foran kameraet, men Eli strålte som ei sol heile tida. Vamp var jo også med. Det blir veldig spennende å se hva de to trivelige kara fikk ut av besøket. Det var veldig moro å kunne få vist og få fortalt hva vi har fått til på så kort tid. Det var veldig viktig for Eli å kunne vise at hun er nesten som før. Hun har nesten ikke pratet om annet etter de dro.

Vi har gått inn i en ny fase i vårt liv begge to for nå er det veldig viktig for oss å vise alle at vi greier dette og håper da at det smitter over på andre som sliter. Vi vet begge to at vi kommer til å få kjempe for å ha det slik som vi har det nå, men det skal vi klare. Så håper vi på at det lever lenge i media slik at det blir press på Erna og de andre som bestemmer i pengebingen Norge.

Nå er vi trøtte og fornøyde og føler som vi har gjordt et godt stykke hardt arbeid for alle som har fått en ubuden gjest. De har tross alt ikke bedt om å få demens.