Atle Lundhaug

Vår beste dag er alltid i dag.

Begynnelsen på noe vakkert kan være så mangt, dette er det vi kaller hanekamm, den er ofte litt forskjellig fargen etter hvor den vokser, oftest fra fød over i gult. Se litt etter denne når du er ute å går, veldig vakker.

Idag har vi hatt en late oss dag for det passet bra inn. Det ble mange inntrykk for Eli i går og da er det best med ro idag. Vi sov også litt for lenge idag så vi fikk litt for kort besøk på Helsetunet. For å finne på noe mer tok vi oss en tur til Kongsvinger og en tur på Kongssenteret. Det er også nyttig med et besøk i butikker vi ikke er så kjent i for da må vi lese på skiltene over hyllene for å finne det vi skal ha. Da må man resonere litt for blomkål finner du ikke det det står bakevarer. Nå smiler du litt, men det er ikke en selvfølge å koble det når du lider av alzheimer. Derfor er det nyttig med butikker der vi ikke er vanligvis. Oftest er vi jo på Kiwi for der er hun kjent og husker hvor alt er. Slik jobber jeg heile tida for å gi henne nye utfordringer som du og jeg tar som en selvfølge.

Jeg tenker på noe Isabelle vår datter i midten sa i helga. ” det var så rart å sitte i sola på trappa å ha en helt vanlig samtale med mamma ”   Det synes jeg var godt å høre for det må vi tilbake til oktober 2016 vil jeg tro. Samme følelse tror jeg Linda vår eldste datter tenkte ida når hun kom en tur. Jeg er stolt av gullhjertet mitt 💓💓💓

Det er første gang på lenge jeg greier å slappe litt av sjøl om jeg er veldig på vakt heile tida.

Vår beste dag er alltid idag.