Atle Lundhaug

For første gang.

For første gang blogger jeg fra en pc og det var veldig uvant så det blir nok ingen vane, faktisk gørr kjedelig, men en ting var bra ser jeg, det blir en rød strek under hver gang jeg skriver feil. Det var idag jeg skulle få telekonverteren min i posten, den kom, men en ting hadde jeg glemt ( jøss får jeg ikke lov å skrive glømt heller) Jeg har bare Tamron objektiver, en telemakro 70-300, en 90 mm og en zoom 18 – 200. Slik gikk det, bare å sende tilbake i morgen. Sur……veldig sur også, men ikke så lenge. Litt kjedelig da for frakta var dyr .Slik er det med det.

Som jeg har fortalt før så har vi begge to dårlig mage så her er det moro om dagen. Vi skal vel ha orden på det før helga er over for med mat allergi har jeg lang erfaring med drittjobber. Dagen har da gått om ikke på skinner så har det da fungert for begge for vi har da fått oss de vanlige turene bare litt kortere enn vanlig. Egentlig har vi ikke utført så mye praktisk arbeid da men…………… Vi får ta det igjen over helga for i morgen er det vel noe bursdag feiring igjen. Denne gangen begrenser det seg til kaffe på meg og hun må nok være litt forsiktigere Eli også. Det blir mye frustrasjon og tårer når ikke alt fungerer som det skal.

Over helga må vi også komme igang med noe jernløfting igjen for da får jeg på en måte litt fri fra oppgaven som omsorgsarbeider og blir mer personlig trener. Settingen blir en helt annen når jeg skal hjelpe henne med øvelser for det blir tross alt litt mer lystbetonet enn de daglige tingene. Jeg tror det kan bli veldig bra for oss begge for det var noe vi likte å drive med før.

Jeg har vel glemt å si at nå har vi sendt en papirhaug til NAV så nå er det opp til dem å finne noe galt så staten slipper betale for noen mndr for det er vel det det egentlig handler om. Når ting tar tid tjener staten på det helt motsatt av det som skjer i det private næringsliv.

Så får vi vel si at det var det vi hadde å fortelle på en rolig dag. Det er ikke så godt å få det så mye mer spennende gudskjelov, en vanlig rolig dag er en veldig kjedelig for folk flest, men for oss er det en perfekt dag.

Ha en fortsatt fin kveld.