Atle Lundhaug

Fredagsbloggen og Taco.

Da var det fredag morgen og jeg har satt meg ned med kaffekoppen ute under taket til inngangen vår. Som vanlig er det trekoppen jeg bruker, sjøllaga i 1992. I dag sviktet trekoppen min totalt, den skvulpet og jeg fikk glodhet kaffe over låret. Det ble en stor rød flekk som svir som et lite h?..og jeg tør ikke engang tenke tanken at dersom ??…hadde vært???.uff og uff. Egentlig er ansvaret delt mellom hånda mi, trekoppen og Kjell Lindberg. Han klarte å gi meg ei latterkule akkurat i det armen min og trekoppen hadde et stevnemøte med kjefte. Du burde også med største forsiktighet besøke bloggen hans dvs om du er av den tøffe typen. Like sikkert som taco på fredag kommer

http://fredagsbloggen.blogg.no

Den sprer glede og nyttig info om alt mulig. Tør du ta sjansen på ei latterkule ?

Så var det Gullhjertet og jeg da. I seng ved midnatt og opp kl.03.30 så det ble ikke mye søvn på meg i natt. Takk og lov så sovnet hun ved 21 tiden så da er da hun i litt bedre i form enn meg. Det ble overende på det varme badegulvet på meg men hun holdt på med sitt. Problemet er jo omtrent det samme som da jeg prøvde sove litt ekstra da jentene våre var små. Små fingre i øya og ? sover du pappa ? 😂 Det blir det veldig dårlig søvn av, men nå er vi da i gang her. Den magen hennes MÅ vi ha orden på. Det blir og bruke google flittig i helga for et sted der ute finnes en løsning. Jeg er jo i tillegg så heldig at jeg får haugevis med tips og det er jeg takknemlig for.

Da har nok en dag startet for oss i Gammelstuen med haugevis med utfordringer. Bare å jobbe på.

Ha en fin dag.