Atle Lundhaug

Lang dag for oss.

​I dag vet jeg egentlig ikke hvor vi står for det har vært en del pes mest pga magen. Den gir oss fremdeles mye problemer, men jeg tror det sitter mest i hodet. Uansett så tar vi i bruk gamle kunster slik vi pleide gjøre når hun hadde problemer med magen da hun var frisk. Volumøkende pulver med mye fiber, det gikk det bra med den gang. Hun får smerter i magen som sikkert er tarmbevegelser og det oppleves vondt. Det er jo ikke så mye som skal til før det liksom bærer feil av sted. Vi får det nok til for jeg har et kjerringråd på lur, men det blir så mye extra for meg. Det har blitt mange mld å svare på i dag også og det er jo moro, men noen Klara Klok er jeg jo egentlig ikke da. Det som er så bra er at det er i kontakt med andre jeg lærer mest for da får man tips og gir tilbake og så plutselig har vi sammen funnet en løsning.

Jeg har brukt mye tid på å flytte blogginnleggene mine, det er 533 stk av dem. Tror vel aldri de blir brukt til noe noen gang, men kjedelig om de skulle bli borte. Om ikke annet så er det en dokumentasjon om vårt liv for våre barnebarn. Håper jeg også skal få tid til å få klar en hjemmeside. Litt mange jern i ilden utenom alt jeg bare må gjøre.

Nå har gullhjertet mitt lurt seg til å sovne i godstolen sin og det var vel ikke så bra for da våkner hun kl.5 i morgen også. Det blir lange dager. Ellers har vi som vanlig tatt noen turer ut i naturen og fått til noen bilder som vanlig. Prøver jo å få ut 1 om dagen på IG så lenge jeg kan. Det går mye tid bare det å se på hva andre har fått på sin vei. Det er mer kos og avslapping å se på andre sine.

Det var det jeg tenkte å si i dag, det var kanskje ikke så mye å rope hurra for, men jeg er litt trøtt om dagen så hodet er nokså hardt belastet om dagen.