Frk.ur

Før mobiltelefonen så hadde vi frk.ur. Du kunne ringe et nummer og så sa hun i andre enden Klokka er 21.00. Prøvde du igjen etter en stund så kom samme stemmen Klokka er 21.05. Fortsatte du å ringe så fortsatte stemmen å si hvor mange klokka var. Du kunne jo velge å la være å ringe så slapp du. Noen kan ikke velge bort, jeg kan ikke det. Akkurat som frk.ur så er fru Lundhaug sykelig opptatt av tid. Jeg trenger ikke en gang ringe, det er service hele tiden hver gang hun har funnet klokka si. Egentlig var det to klokker, men den ene gikk tom for strøm og jeg lar være å skifte batteri. Det var et Ole Brumm kjøp for hun klarte ikke bestemme seg for hvilken farge hun ville ha. Det ble begge og slik ble det jo også når en klokke skulle på armen det ble begge, en på hver arm. Det ene satt opp ned så derfor viste de begge forskjellig tid. Mye frustrasjon ble det og for min del ble gleden stor da batteriet på dusinuret takket for seg. Begge klokkene har lenge hatt et liv i frihet, men i dag ble den ene som fungerte satt på. Tiden er det du til enhver tid gjør den til, stemmer veldig dårlig da du får vite hva den er hele dagen.

Oppe før hanegal idag og vi hadde sittet ute lenge alt da hjemmesykepleien kom. En liten prat og så var vi alene igjen med våre gjøremål. Jeg synes nesten ikke vi får gjort noen ting lengre og hvordan vi klarte oss før med begge i full jobb skjønner jeg ikke. Jeg har tenkt på mye som vi må få gjort, men alt tar så fordømt lang tid nå. I dag la vi oss i skyggen alle tre sov faktisk et par timer. Jeg våknet en gang og da hadde hun lagt hodet helt inntil mitt og armen rundt meg. En liten stund fikk vi være kjærester igjen, for da vi våknet var alt som før. Kanskje var det bare noe jeg drømte hvem vet for det er jo nesten så man tror alt er en drøm.

Vi tok en kjøretur for å se på den kjempedigre butikken til Biltema i Charlottenberg. Det ble å gå inn for å gå rett ut igjen for jeg så med en gang at dette ble så alt for mye for henne. Det må nok bli en dag da hun ikke flyr så mye på toalettet og er så urolig. Litt roligere har hun vært i dag og så håper jeg at hun får det enda litt bedre før hun skal være borte igjen det er jo veldig trist å forlate henne når hun ikke har det så bra. Jeg ønsker jo at hun skal ha et fint opphold fra dag 1.

Vi skal prøve å justere leggetiden vår litt i kveld for det har lett for å bli middnatt.

I kveld fikk jeg en utrolig fin kveldshimmel. Ingenting er gjort med bildet det bare ble slik ved at jeg bikket litt på kameraet mitt. Slik ble himmelen gjennom objektivet mitt.