Det naturlige.
Er ikke dette helt naturlig da.

Glad i det naturlige.

Jeg er jo glad i det naturlige. Til det så hører jo en tur på huset med hjerte på døra. Den naturlige rytmen på de besøkene er nok ikke helt slik som meg etter ei fersk skive brød med gluten i. Heller ikke Eli`s rytme som jeg jo har fortalt om en del ganger. Jøss, lesbarhetsanalyse god står det under her. Ja, du kan jo ikke se det da. Kanskje burde jeg gi meg nå mens leken er god ? Men det var dette med det naturlige da. For oss som ikke har slik dass at vi blir spylt bak så er det med doruller en nødvendighet. Vet ikke helt om du kanskje har det. Kanskje har du en slik bi….. et eller annet, jeg tissa i en slik engang. Trodde jo den var til det bruket selv om jeg syntes den satt litt langt ned på veggen. For all del det er jo de som er mer……………enn meg så det kunne jo misforstås.

Dette med strømpriser er noe rart for vet du hva du betaler eller for hva ? Autogiro er populært. Eidsiva varslet jo idag høyere pris på nettleien. De bygger jo veldig ut for å kunne fase inn store mengder klimavennlig fornybar energi. Selvfølgelig er det da på plass at vi betaler for det. Spesielt før vi i det hele tatt får det. Det forstår jeg jo eller gjør jeg det ? Nei. Strømprisen er jo som der vi bruker dopapiret delt.

Jeg var på  Rema Langeland idag mest fordi det er så koselig der. Ettersom jeg jo har en mastergrad i forskning rundt dette med dopapir så tenkte jeg jo dopapir. Det gjør jeg forresten alltid. Dopapir og da Rema betyr jo billig, men gjør det ? Etter min forskning har jeg funnet ut at Lambi veier 110g og inneholder 170 ark. En sekspakk koster på nevnte sjappe kr.36. Det blir kr.5,33 pr. rull. Den hvite fine rullen blir laget i Sverige. Rema sin egen veier 100g og inneholder 165 ark. Den sekspakken koster kr.39,40 på sjappa. Det blir kr.6,57 pr.stk. Hmmmm, jaha slik var det med det billige. Følelsen av noe eksklusivt får man jo helt klart for den rullen er laget i Italia av resirkulert papir. Burde ikke det vært billigere da ?

Hva nå ble lesbarhetsanalysen rød, hva var det nå ? En strøm av av skyldfølelse skyller over meg her nå. Dette går jo ikke å lese i følge SEO snutten bak.

Ja strøm var det jeg aldri ble ferdig med. Dette fenomenet som får alt til å fungere i en morderne hverdag. Som med bjørkeved så varmer den to ganger. Det ene når du skrur opp varmepumpa på fullt og den andre om du tar på en uisolert ledning. Eidsiva vettu vil jo neste år ha kr.7625 av deg og meg for E25 mot nå i år kr.6788. Det blir en økning på noe over 12% det vel for fastleddet. Å jo da du må betale nettleie for kwh også for den øker fra 29,48 øre til 29,79 øre fordi det er vinter. Det er ikke slutt her da for du må jo betale for forbruk også det blir 70,49 øre eller noe der omkring. God jul kunne jeg vel saktens si, men spar på strømmen. Det du sparer vettu kjøper de i utlandet uten nettleie for den betaler jo vi.

Readability: Needs improvement står det i rødt, men klarer du lese dette ?

 

12 Kommentar postet

 1. Altså; dine innlegg er da alltid leservennlige! I den forstand at det er sammenheng mellom overskrift og innhold, og teksten er delt opp i passelige bolker og rettskrivinga er sånn helt grei. Ikke la deg forvirre av velmente, men ubrukelige analyseverktøy 🙂
  Når det gjelder dopapir har jeg i den senere tid oppdaget at mange oppskrytte (og dyre) merker loer noe helt forferdelig! (Hvordan jeg gjorde denne denne oppdagelsen har jeg overhodet ikke tenkt å si noe om, men det skal sies at man e rbåde skuffet og forskrekket 🙂

  • Måtte bare prøve noe nytt å se om jeg kan hente lesere utenfor FB for derfra får jeg snart ingen.Jeg bryr meg ikke så mye om SEO egentlig, men det er jo en faktor for de som lever på dette. For meg er det en kostnad helt uten noen inntekt. Dopapir ja …….,))

 2. Endelig var det nytt blogginnlegg! Morsomt med dopapiranalysepriser! Kunne du for eks ha sjekka det søte blomstrete dopapiret de selger i 12 pkn tror jeg det er, på Europris? Pris pr ark..?Jeg liker det papiret godt, mulig pga de rosa blomstene..Når du skriver om papiret på Rema..jeg leste i dag om Reitanfam som har kjøpt enda et nytt fly..egen hangar har de og..Tror det var 3.flyet..De tjener nok “rått” på dopapiret og! Ikke bare maten som bøndene produserer for en slikk og ingenting..

  • Får vel ta en titt på de rullene kanskje. Jeg har en blogg som ligger å hviler seg så kanskje kunne man ha moro med de som lurer oss der. Det vil nok ikke bli en flom av innlegg her igjen vil jeg tro. Tror ikke det er behov for en side med en personlig innfallsvinkel mot en dødelig sykdom. Det er en tid for alt og leserne bestemmer. Jeg vet så inderlig vel hvordan dagene er så jeg trenger ikke skrive om dem.

  • Skulle jeg ha fortsatt å blogge så hadde jeg nok prøvd å justert meg litt mer etter det, men det er vel tvilsomt om jeg kommer til å gjøre det så lenge hvert innlegg føles som et nederlag.

 3. Skjønner dere har en måling på brukervennlighet..eller lesevennlighet…hihihih…Skjønte ingenting..før jeg trodde jeg skjønte…hihihi..Er lett å bli lurt av billige ting ja..som dopapir og strøm..man må virkelig følge med…..Håper du har en god kveld!

  • Du har det nesten verre du som viser så mye bilder for der er det en rar prosedyre 😉 Litt interessant dette, men bare litt for så lenge har jeg ikke tenkt å holde på blogge.

 4. Leser dette veldig bra 😊😊😊 Takk for informasjon om priser. Elsystemet i detta landet fatter jeg ikke en puck av! Det er helt høl i huet 🙈

  • Dette med el og nisselandet går i korthet ut på å dra ut så mye penger som mulig for vi må jo ha det. Det ser litt ut som om jod var det store, men i en krise har vi da strøm ?
   Tenker de folkevalgte på løvebakken har nokså store aksjeposter i diverse kraftselskap.

 5. Det rare med deg er at det ser ut som du er slutt og så kommer du tilbake igjen. Dette var festlig lesning om kjedlige ting. Denne måten du blander alt på synes jeg er veldig morsom. God Jul selv Atle og jeg håper du fortsetter å skrive for vi har blitt så veldig glad i deg og den måten du uttrykker deg på. Ærlig og rett frem.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist