Atle Lundhaug
Det naturlige.
Er ikke dette helt naturlig da.

Glad i det naturlige.

Jeg er jo glad i det naturlige. Til det så hører jo en tur på huset med hjerte på døra. Den naturlige rytmen på de besøkene er nok ikke helt slik som meg etter ei fersk skive brød med gluten i. Heller ikke Eli`s rytme som jeg jo har fortalt om en del ganger. Jøss, lesbarhetsanalyse god står det under her. Ja, du kan jo ikke se det da. Kanskje burde jeg gi meg nå mens leken er god ? Men det var dette med det naturlige da. For oss som ikke har slik dass at vi blir spylt bak så er det med doruller en nødvendighet. Vet ikke helt om du kanskje har det. Kanskje har du en slik bi….. et eller annet, jeg tissa i en slik engang. Trodde jo den var til det bruket selv om jeg syntes den satt litt langt ned på veggen. For all del det er jo de som er mer……………enn meg så det kunne jo misforstås.

Dette med strømpriser er noe rart for vet du hva du betaler eller for hva ? Autogiro er populært. Eidsiva varslet jo idag høyere pris på nettleien. De bygger jo veldig ut for å kunne fase inn store mengder klimavennlig fornybar energi. Selvfølgelig er det da på plass at vi betaler for det. Spesielt før vi i det hele tatt får det. Det forstår jeg jo eller gjør jeg det ? Nei. Strømprisen er jo som der vi bruker dopapiret delt.

Jeg var på  Rema Langeland idag mest fordi det er så koselig der. Ettersom jeg jo har en mastergrad i forskning rundt dette med dopapir så tenkte jeg jo dopapir. Det gjør jeg forresten alltid. Dopapir og da Rema betyr jo billig, men gjør det ? Etter min forskning har jeg funnet ut at Lambi veier 110g og inneholder 170 ark. En sekspakk koster på nevnte sjappe kr.36. Det blir kr.5,33 pr. rull. Den hvite fine rullen blir laget i Sverige. Rema sin egen veier 100g og inneholder 165 ark. Den sekspakken koster kr.39,40 på sjappa. Det blir kr.6,57 pr.stk. Hmmmm, jaha slik var det med det billige. Følelsen av noe eksklusivt får man jo helt klart for den rullen er laget i Italia av resirkulert papir. Burde ikke det vært billigere da ?

Hva nå ble lesbarhetsanalysen rød, hva var det nå ? En strøm av av skyldfølelse skyller over meg her nå. Dette går jo ikke å lese i følge SEO snutten bak.

Ja strøm var det jeg aldri ble ferdig med. Dette fenomenet som får alt til å fungere i en morderne hverdag. Som med bjørkeved så varmer den to ganger. Det ene når du skrur opp varmepumpa på fullt og den andre om du tar på en uisolert ledning. Eidsiva vettu vil jo neste år ha kr.7625 av deg og meg for E25 mot nå i år kr.6788. Det blir en økning på noe over 12% det vel for fastleddet. Å jo da du må betale nettleie for kwh også for den øker fra 29,48 øre til 29,79 øre fordi det er vinter. Det er ikke slutt her da for du må jo betale for forbruk også det blir 70,49 øre eller noe der omkring. God jul kunne jeg vel saktens si, men spar på strømmen. Det du sparer vettu kjøper de i utlandet uten nettleie for den betaler jo vi.

Readability: Needs improvement står det i rødt, men klarer du lese dette ?