Atle Lundhaug

Gledelig inngang til helga.

Kunne vel egentlig ikke fått så mye bedre start på helga for det er godt å se at Eli smiler og går over i latter. Hun har lest litt blogg igjen idag og hun kjente igjen seansen på tur gjennom nudiststranda.

Vi har mange fine minner fra våre 11 turer til kanarifugløya og jeg må nog innrømme at jeg leser Canariposten på leting etter nyheter og leilighetspriser. At det blir noe av å bo der i lengre perioder tror jeg knapt for Eli vil være hjemme og det som er bra for henne er på en måte best for meg. Samme gjelder det jeg blogget om igår. Hun vil at vi skal bruke dagene sammen. Det samme har det vært når noen av våre 3 jenter har tatt med mamma på en luftetur til Sverige, hun vil hjem nærmest med en gang. Samme hvor slitsomt det kan være så er det godt å vite at hun er så avhengig av meg, da vet jeg i hvertfall at vi har hatt et godt liv sammen.

Idag har vi pakket 3 søppelsekker med alt for små klær og lagt de på plass i UFF containeren på gjennvinninga til glede for andre som de måtte passe på. Hun har mengder med klær og jeg hadde også noen som ikke passer lenger. Jeg har gått fra steinhard velltrente 80 kg til supersoft 80 kg utrent. 80 kg er kanskje ikke så mye, men for en tass på knapt 170 over havet er det nok. Det må bli en del turer på treningssenteret utover på oss. Klarer vi holde oss der 3 dager i uka en måneds tid så er det vunnet for å løfte jern likte vi godt begge to.

En annen ting som gjorde meg veldig glad idag var en ny Dagens Beste på Instagram, denne gangen var det i galleriet til bnw_sweden. Den har vært høyt på ønskelistalenge for der er det mye bra svartvitt. Slik var bildet mitt.