Grådighet satt i system.

Bildet er valgt med omhu for det jeg er forbannet over er enkelte organisasjoners iver etter å sende giroer i øst og vest til aldersgruppen som neppe er blant de dårligeste til å betale. Det er vel ikke disse menneskene over 85 som har flest betalingsanmerkninger vil jeg tro. Bankgiro med sum i betalingsfeltet er jo noe de betaler. Da synet også svikter så flyter tallene sammen og summen blir kanskje litt for stor etter mitt syn. Når jeg i tillegg kan se at den også har økt etterhvert utover i året så er tiden inne for et 4 – 5 telefoner. Det var ingen dempet Atle som ringte og så sint var jeg at jeg ble truet med at samtalen ble tatt opp. Som den ikke veldig redde personen jeg er så ble det fra min side forklart at det gir jeg F…….. i

Du ser hodeskallen har nærmest slukt området rundt og det er slik disse organisasjonene opererer, de sluke sine offre. Hvor er lovverket som skal hindre gamle hederlige mennesker å bli nærmest ranet.

Jeg får også disse giroene, men de er uten sum. Forklaringen på det er at giveren trolig har gitt en større sum før. Ja, ja det var jo også en forklaring.

Jeg var egentlig veldig fristet til å legge med noen bilder her av svineriet, men det ble lovet at rutiner skulle sjekkes ettersom det er jo selvfølgerlig ikke organisasjonene sjøl som er ansvarlig for dette. Det er satt bort til andre omtrent som disse callingsentrene.

Se litt etter dine gamle hederlige menneskene som har bygd opp vår velstand for de er et enkelt byttefor grådighet satt i system.

Det blir ikke enkelt å få meg på noen giverorgie lenger. Skal vi gi bort penger så blir det til lokale formål og der har vi nok å gi til.