Grunnlaget for vår hverdag er dere.

Før så var det litt kult å skrive “Lykken er………” og så fyllte man bare på med det man ønsket. Nå vil vel ikke jeg ha skrevet det om snø for nå har vi fått nok her hos oss. Det gikk med det meste av dagen idag til snømåking. Vi fikk jo litt besøk også av yngste datter Pia og minstegutten JG. Han ble nok litt skuffet for han liker alt som durer, men det skal vi bøte på når jeg får beltesettet til atv min. Da blir det litt mer moro enn å sitte fast hele tiden.

Takras er noe dritt så til sommeren blir det snøfangere på uthuset for det blir steinhardt når det treffer bakken.

Hun har vært litt redusert i dag Gullhjertet mitt, riktig hvorfor vet jeg egentlig ikke. Vi la oss 22.30 og hun var oppe første gangen kl. 01.30, men så var det stille til kl. 4. Mulig det var årsaken. Hun har nok vandret litt mer enn før også og lurte selv på om hun kunne få noe som roet henne ned litt. Det ble 5 mg sobril og det var den første denne uka. Etterpå har det gått bra. Hun er både veldig klar og samtidig roter hun veldig. Hun spør om han driver ut å rydder snø enda, men ler når jeg sier at det var jo meg. “ uff nå roter jeg til det igjen “ sier hun så hun har jo liksom litt selvinnsikt også da. Vi får ta det som noe positivt akkurat som det med å ta vekk mye av det hun brukte av kjemi. Det har hittil vært av det gode og enda skal en til bort. Hun sover akkurat like bra uten som med.

Ellers er jeg litt nærmere å kanskje tenke litt alvorlig på dette med å blogge fra egen hjemmeside. Det ble en veldig respons på det med å få hjelp til å lage den. Må bare undersøke hvor den skal ligge og få summet meg litt først før jeg slipper løs en veldig kreativ sjel med den. Igjen får jeg vel rose det nettverket jeg har fått av gode hjelpere. Det at det finnes mennesker der ute som stiller opp med en gang noe skjer er nesten helt utrolig. Hadde vi ikke valgt å åpne dørene til vårt liv så hadde vi slitt veldig i ensomhet. Dersom jeg skriver noe om noe som skjer så kommer det flere mld med erfaringer dagen etter. Vi hadde kanskje enda slitt helsa av oss dersom ikke dette med kjemien hadde kommet på mld og mail. Det er jo noe av grunnlaget for noe av det jeg skummer nettet etter. Det å lære av kun egne erfaringer er tidkrevende og ofte blir det feil så alle tips har vært viktig for å ta egne beslutninger