Håndball er viktig hos oss.

Håndballkampen ødela for bloggen min, men takk og lov for at det ikke var motsatt. Det så ikke helt bra ut etter første omgang, men i håndball skifter det lynkjappt. Det er jo det som gjør det så spennende. Det endte bra som vel var.

I dag våknet vi til helsvart hus innvendig så vi fant ut at vi står opp selv om klokka var bare 5. Det var jo litt snø å bli kvitt i dag også som det har vært hver dag denne uka. Det ble en litt lang morgen, men til alt hell dukket Linda opp tidlig på morgenen så da ble det jo litt lettere å holde seg våken. Hadde ikke hun dukket opp er vel det en fare for at det hadde blitt rett ut på badegulvet. Koselig med besøk og når Berit fra hjemmesykepleien også kom så ble det en litt annerledes morgen for oss. Det med at Gullhjertet mitt nå får Risperdal har faktisk hatt en veldig gunstig virkning for hun har fått mer ro og følger mer med i samtalen og er også mer pratsom.

Snømåking tok som sagt litt av dagen vår også i dag for nå begynner veien å bli litt smal så nå må vi frakte bort litt av snøen en gang til dersom vi skulle trenge litt mer fyringsolje. Det trenger vi jo nokså sikkert for varmepumpe gir oss ikke varmt vann i rørene.

Jeg har jo også som før fortalt foreldre på over 90 og nå har min far skrantet litt. Han har fått lungebetennelse som sitter godt eller som ikke blir behandlet lenge nok. De bor i eget hus og har vært utrolig til å klare seg selv og er veldig dårlige til å be om hjelp. Det ble til at vi måtte ta en tur dit på ettermiddagen for å se til dem litt. Det har jo gått litt innpå dem også at Eli ikke er helt frisk så det er litt viktig at de også får en følelse av at dette har jeg kontroll på. Ser jo at fra nå av kommer de til også å trenge mer hjelp så vi får nok bruke litt fritid der Vamp og jeg. De er jo veldig betatt av Vamp også da og blir et eneste stort smil når han entrer huset.

Det er ikke lett å bli gammel heller selv om begge har hatt en utrolig helse til nå. Slik det nå ser ut så blir det nok å holde fingrene i så det kommer godt med den lille oppturen vi har fått nå.

Da blir det snart senga her for i morgen er det dagsenteret igjen og jeg synes hun skal ha litt god søvn kvelden før.

Takk for i dag til dere som har vært innom her i dag.