Atle Lundhaug

Gullhjertet mitt.

Uttrykket integritet betegner noe som er uskadd og bevart i sin helhet, og brukes gjerne også om en stat eller persons uavhengighet og ukrenkelighet.

I forlengelsen av denne betydningen betegner «integritet» også kvaliteter ved en person som har en usvekket moralsk evne, opptrer med rettskaffenhet og ikke lar seg påvirke urettmessig i etiske spørsmål.

Kjøll, Georg. (2015, 28. oktober). Integritet. I Store norske leksikon. Hentet 7. mai 2017 fra https://snl.no/integritet

Slik nå er det lov å dele det jeg sakset.

Den skulle bli en fullkommen løvetann, men noe skjedde slik at for resten av sin tid her på jorden så må den leve med denne defekten. Den har akkurat like stor verdi som andre av samme art. Humla besøker den like ofte som de andre friske fine og jeg dynes den er like fin også. Tror du den har noe imot at jeg viser at den også er der sjøl om den er skadet ? Den står ved kjellermuren vår så jeg ser den ofte og er kjent med livet til den, men alle bilder jeg tar og alt jeg opplever med den havner ikke på bloggen.

Håper dette gir en slags oppklaring for det er ikke alt i hverdagen vår som havner her. Eli har alzheimer, men det er ikke sykdommen som har henne og hun er fullt kapabel til både å lese og forstå det jeg skriver. Hun har en link på nettbrettet sitt og er stort sett inne og leser hver dag. Vi er et team som ikke handler hver for oss. Vårt største felles ønske er at alle som rammes av denne sykdommen skal ha en mulighet til å fortsette ha et rikt liv. Det er derfor det havner her på bloggen min.

Til dere som er skeptiske så skal jeg love dere at det er forferderlig slit å være offentlig med dette. For meg handler det om den viktigste personen i mitt liv, derfor kan du lese det her. Så prøver jeg å blande det litt med det av det vi har stor glede, natur, og ting som får oss til å smile. Humor må man ha for å overleve.

Hver dag skjer det noe som med feit overskrift ville gitt fleire lesere, men jeg vil ha de riktige leserne, de som er villig til å ofre litt for sine medmennesker. De andre kan lese høyere på blogglista.

Slik er det med det.

Vi velger sjøl vår dag fordi det gjør oss lykklige om enn det bare er en skadet løvetann.