Hårene reiste seg på kroppen.

Trøtt idag for vi satt for lenge oppe og så våknet jo min bedre halvdel 1.30 igjen. Nå har jeg liksom fått inn teknikken med å få henne til sengs igjen så det gikk, men det hjelper så lite når hun står opp igjen 3 timer senere. Jeg synes å se et slags mønster i dette og det har forandret seg. Dersom vi legger oss tidlig som kl. 21 så våkner hun som regel mellom 2 og 3 mens om vi drøyer legging til etter 22 så våkner hun mellom 1 og 2. Sovehjelpen hun får Remeron får hun alltid kl.21. Når hun så står opp for godt på morgenen er det ikke noe mønster i, men det er jo avbrutt søvn dette så da er vel det litt tilfeldig dette. Våkner hun etter 3.30 er det ikke mulig å få henne til å sove igjen. Det har jo litt betydning hvor mye hun sover på ettermiddagen, men om hun sovner tidlig så blir det også mellom 1 og 2 ser jeg på det jeg skriver opp. Hun sover ikke mer og bedre nå enn hun gjorde med 15 mg Remeron så den høyere dosen er bare tull. Før brukte vi jo Circadin, da våknet hun stort sett mellom 4 og 5.

Må jo si at jeg lurer veldig på om Remeron er noen vits i å bruke når man tar i betraktning de negative sidene også.

Det var Ebixa og Remeron som startet problemene med forstoppelse som til slutt førte til disse hyppige toalettbesøkene. Nå har de forandret seg ørlite når det gjelder avføring, men så har vi fått mye vanndrikking og tissing istedenfor. Greit de for da blir det da i hvertfall ikke sår rompe og UVI.

Det var litt spesielt i natt for hun var veldig “ rørete “ ( uklar ) det gikk i hvem jeg var og jentene våre. Nå var også de bekjente mer eller mindre og ikke barna våre. Hun pratet til hun sovnet og lenge etterpå også. Bare usammenhengende ting. Det har jeg ikke opplevd siden hun fikk Haldol i november 2016. Når hun begynner slik så reiser hårene seg på kroppen min og det går grøssninger gjennom meg. Blir jo veldig på vakt og sover som på nåler.

Neste uke skal vi på 2 legebesøk så får vi se om vi kommer nærmere hva som skjer da. En vurdering på de medisinene som har vært med siden starten vil jeg også ha.