Atle Lundhaug

Helt tom i hodet.

Det er ikke så ofte jeg går tom, men ikveld er det tomt. Jeg blogger rett i ruta som jeg kaller det og kommer ikke igang. Det bruker bli litt stikkord lagret inni hodet mitt, men nå har visst de blitt borte. I de siste dagene har det blitt altfor seine kvelder sjøl om Eli sovner tidlig. Jeg sitter jo oppe, leser blogger og ser på bilder. Burde kanskje tenke slik med meg sjøl som med Eli, ikke så mye inntrykk før sengetid så vi finner noe kjedlig på tv’n, gjerne en reprise. Kanskje jeg også burde ha litt færre inntrykk en time før leggetid. Jeg sovner lett, men er allikevel veldig trøtt på morran, idag var det ille. En tur i skogen hjalp ingenting. Vi tok en tur til Kongsvinger for å handle for vi må jo komme oss litt ut også, jeg gjespet i ett kjør hele veien dit og følte meg som en zombi inne på Rema.

Alt går så fint om dagen, men inne på Biltema fikk jeg en påminnelse om Eli’s sykdom for hun måtte på toalettet. Jeg ventet og så på noen greier og merket ikke at hun kom ut, men så snudde jeg meg og fikk et glimt av henne på veg ut. Det var bare å ta beina fatt. Hun letet nok etter meg det forsto jeg jo, men hun ante ikke hvor jeg var enda jeg ikke hadde beveget meg.  Da forsto jeg hvorfor hun alltid skal gå litt bak meg inne på senteret, det er fordi da ser hun ryggen min hele tiden. Jeg ble skikkelig redd når jeg så henne på vei ut så å gå der det er mye folk vet jeg ikke om vi skal, da får vi nok holde hverandre i hendene.

Tror det får være bra ikveld og håper det er tilgitt at tankeflommen er sterkt redusert ikveld, nå blir det til sengs på oss.

Ha en fin kveld og god natt 💤💤💤💤💤