dagen
Dagen kom.

Dagen kom og dagen gikk.

Denne dagen kom og dagen gikk. Jeg har ikke fått utrettet så veldig mye. Har jo prøvd å gjøre noe innendørs så helgvasken skal bli litt lettere. Ikke så moro å bruke hele fredagen heller til det. Ser jo ut som om vi skal få noen kuldegrader så da blir det  vel litt inne vær på morgenen. En tur til Kongsvinger ble lagt til idag istedenfor. Jeg er jo nysgjerrig på om bilen kommer som planlagt. Gleder meg veldig til akkurat det. Tror den kommer til å passe mitt bruksmønster perfekt. Blir jo moro å slippe lukte diesel også hver gang jeg må fylle. Så skeptisk til nyere teknologi har jeg aldri vært.

venn
En liten venn.

Dagen begynte med et besøk. En liten venn som ventet på brødskalken sin. Det fristet nok mest med valnøtter. Det har ikke tatt så mange ukene før hårballen tar valnøtter rett fra hånda. Bare han blir vant til mobilen så blir det bilde av håndmatingen. Det går med mye mat om dagen på småfuglene og de litt større. Vi har en flokk ned skjærer som Eli var så snille mot. Det har jeg fortsatt med og nå blir det en blanding av kneippbrød og hønsefôr. Patriarken selv kan nesten ta fra hånda, men er skeptisk til Vamp. Mye glede i hårballen og fjærballene og det går nok med en time til forestillingen.

Dagen i går ble avsluttet med et besøk hos Eli. Litt mer urolig enn dagen før var hun, men hun kom da til ro etterhvert. Det er litt kos å sitte der i stua å se på tv. Det er vel omtrent så mye jeg ser på tv. Får jo også en liten prat med pleierne som alltid er snille og gode på 3 C. Som sagt har det blitt mitt andre hjem og når jeg ikke er der en dag så savner jeg det. Tenker mye på alt vi kan lese om sykehjem andre steder og hvorfor det er slik. Nå mener jeg at det blir ikke bedre på golvet enn det som er på toppen. Det er på toppen den såkalte ukulturen begynner. De som jobber på dette sykehjemmet kan ikke ha det lett nå om dagen.

I dag reiste jeg ikke ned til Eli.  Jeg tenkte det kunne bli litt mindre besøk denne uka. Det var ikke så lurt egentlig for da tråkker jeg rundt her inne nesten mer enn hun gjorde. Vi skulle gå kveldstur, men Vamp snudde etter noen hundre meter. Da var han fornøyd for det er kaldt ute. Får vel bruke litt tid på siden min å lære litt om hvordan få med meg søkemotorene. Skal vel få fjernet forumet helt for det tar kun plass. Jeg vil ha noe annet istedenfor. Hva med en plass der det er åpent for deg å skrive noe også ? Med eller uten navn. Kall det gjerne folkeopplysning om rare ting som skjer i vårt hode. Hva mener du da ?