alt gikk i svart den dagen
Da alt gikk i svart.

Den dagen da alt gikk i svart.

Det måtte jo komme den dagen da alt gikk i svart. Den lå liksom der som en verkebyll. En verkebyll sprekker jo til slutt og da helst når den kommer i klem. Det gjorde min også den dagen alt ble svart. Av natur er jeg fryktelig naiv og handler motsatt av hva jeg burde. Med fulle varsellamper opp burde jeg jo ha veket unna. Jeg gjør jo ikke det for evnen til å se runt neste hjørne er ikke der. Det blir som det blir.

Svart som natta kan det bli midt på dagen i fullt solskinn. Ofte blir jeg sint,men det rister jeg av meg nokså fort. Noen ganger blir man både såret og sint. Det går aldri av meg. Det glemmer jeg aldri. Det var liksom nok nå og jeg synes vel ikke jeg trengte dette i tillegg. Jeg var dum og kommer aldri til å åpne lokket helt noen gang mer. Det som er mine innerste tanker skal aldri komme fram mer, de skal jeg dø sammen med.

Dersom menneskesinnet kan bli helt svart så er mitt det nå. Jeg tror jeg tåler mye, men svik det tåler jeg ikke. Setter noen en kniv i ryggen på deg så er sjansen stor for at du dør av det. Man kan leve videre som levende død. Passer bra for gleden er død uansett. Det ble kryptisk dette, men det er stengt der inne.

Vi får hangle oss gjennom denne dagen også for ingen vet jo hva den bringer før det er natt igjen. Føler meg veldig som drinken til James Bond on du husker hvordan den skal være.

10 Kommentar postet

 1. Noen tanker rundt et Børlidikt i kveld.
  Jeg sitter ofte med det lille lyset, som ikke blender, høstkveldene på hytta. Mens jeg venter på stjernene. Jeg vil se stjernene. Ingen steder er de så klare for meg som der oppe, uten lys som forstyrrer.
  Det er det fine med å være på hytta. Så lenge jeg har vann, ved og stearinlys greier jeg meg alltids ei uke eller to, på det jeg har der oppe.
  Da holder jeg meg til det lille lyset. Ikke mitt brennende sinns lys, som også kan blende.
  Bare stearinlyset, som viser vei ut døra.
  Så jeg kan se stjernene.

  DET LILLE LYSET
  Det lille lyset,
  ditt eget brennende sinn,
  blender deg:
  Den som går med løkt i mørket,
  han ser ikke stjernene.

 2. Håper du rister av deg dette også. Det er ofte bare seg selv en plager med å ikke riste det av seg. Selv svik. Gå videre. Ta tak i de som vil deg vel. Som vil at DU skal ha det bra.

  • Jeg gjør nok det Frodith, men det tar lengre tid nå enn før. Lageret er for fullt. Skulle ønske jeg kunne gjøre som du skriver i de siste 3, men det går nok dårlig med det. Savner vel en å le litt sammen med, men det er vel forsent med det. Det har passert mye vann i Akerselva alt.

 3. Dramatisk tekst og dramatisk bilde..
  Håper dagen blir litt lysere i morgen! Og at du og Vamp får ei god natt, til tross for det vonde du har kjent på i dag.

 4. ♥️ Akkurat nå høres det ut som om ingenting kan trøste og hjelpe – men prøver sende en liten klem ♥️

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist