Atle Lundhaug

Hun vil jo så gjerne huske.

Full dag of full pakke så nå er hodet nokså tomt. Oppe kl.6 og det har gått hele dagen. Det meste har gått nokså greit bare man er tålmodig nok. Vi ventet litt forgjeves på hjemmesykepleien i dag med litt ekstra hjelp fra Telia som er litt bedre enn Telenor her vi bor. Skal man få ringt så må det være dekning. Jeg synes vel begge aktører burde skamme seg for vi bor kun 9 km fra sentrum. Da er det vel litt for dårlig at det flere steder ikke er mobildekning her. Telia purrer også veldig på for å få meg til å kjøpe ei helseklokken ContinYou. Den varsler om noe skulle hende meg og sørger for at jeg overlever det meste høres det ut for. Til og med rabatt på kr.1000 har jeg fått og da er vel egentlig bare ca.4500 jeg må ut med. Billig forsikring spør du meg. Bare en liten hake 😂 mobildekning 😂 Ja og så en liten hake til, abonnement betales direkte i appen (179kr/mnd) 😂

Kyss meg……………………………..som det heter. Det blir i samme klasse som Telenor dette som ga meg stjernetilbud på breibånd her vi bor som de selv sa at de ikke greide, men selge meg abonnement det kunne de. Slik er det med det.

Vi fikk besøk i dag fra Toten. Isabelle, Emma og alltid full fart hunden Bruno. Litt glede for både firebeinte og tobeinte. Moro med besøk for det bryter hverdagen litt og vi fikk lørdag på mandag. Det er jo mest i helgen vi får besøk så da blir det bom på hvilken dag det er. Nå er det kveld og da merker i hvert fall jeg at det er nok for jeg blir lett irritert og må ta pustepauser noen ganger. Når noe skjer så maser hun noe så inn i granskogen at det er nesten ikke til å holde ut. Fra før har vi da denne bilen vi bruker som ikke er vår, jeg skulle ønske den hadde vært hvit som vår. Nå ble det litt til for hvem kom, hvorfor kom de og hvilken dag er det. Jeg kunne holdt på i en side til for kunne beskrive hvordan Eli blir når det er huller i korttidsminnet hennes. Hun vil jo så gjerne huske, men får det ikke til. Ikke engang med stikkords tips innimellom. Det blir litt frustrasjon. Nå slapper vi litt av før senga skal få besøk. Ha en fin kveld.