Vi tenker i bilder.

Vi sitter og ser på bilder og lurer litt på hvorfor ikke bilder som er uredigerte blir verdsatt på Instagram. Merkelig fenomen dette med at alt skal måtte fikses på. Er visst ingen som vil se ekthet i naturen. Som en protest til dette hysteriet kommer jeg kun til å vise uredigerte her. Jeg redigerer veldig lite og kun i kameraet. Alle bildene du ser nå er skapt i mobilen min Huawei Mate P10 Pro. 

Var det så ille dette da ? 

 

4 Kommentar postet

  1. Mobilkamera er blitt stadig bedre. Har iPone 7 plus, og liker den godt. Ikke alltid jeg redigerer bilder som skal på Instagram men noe er kanskje lysnet litt eller tatt i portrett innstilling. Naturen skal vises som den er, og ikke i redigert utgave.

  2. Det er jo fantastisk at d får til så klar dybdeforskjell i bildene som er tatt med mobilkamera. De begynner jammen å bli gode. Naturen bør ikke redigeres! Den var dyp!

    • Det er veldig bra kamera på Huawei mye bedre enn Sony som jeg alltid har hatt. Jeg bruker manuelle innstilli ger på mobilkameraet også og det fungerer lik et vanlig speilrefleks.

Legg igjen et svar

Din e-post adresse vil ikke bli vist