Atle Lundhaug

Hva er det som skjer i Kløfta.

Hva er det dette som skjer i Kløfta. Nå har jeg lest en del om Kløfta og jeg finner da ikke noe negativt om stedet, men ting skjer tydeligvis der. Se bare på bloggvennen http://juliafrika.blogg.no hun fikk utslett i Kløfta og hva gjorde hun der ? Jeg trodde hun var i Thailand og hjemme nå. Kanskje stoppet hun på Kløfta og kjøpte en kebab på veien hjem. Dette må være en sak for matkontrollen. Jeg ser  liksom for meg ei koselig jente spise kebab i Kløfta for så og få utslett.  Les bloggen hennes selv får du se.

Kløfta er et tettsted i Ullensaker kommune i Akershus. Tettstedet har 7 389 innbyggere per 1. januar 2016, og ligger omtrent ni kilometer sør for kommunesenteret Jessheim. Trondheimsveien er hovedveien gjennom sentrum.

Dette er det jeg finner og det kan da umulig være så farlig.

Eli sier hun har blitt solbrent i Kløfta og jeg skjønner ingenting for vi sitter nå her opp i skogen med kaffekjelen på primusen. Her skulle det jo vært et bilde, men nå synes jeg det er nok med promotering av Kløfta med tanke på at det er gratis, ingenting er gratis se bare på bursdagskortene i Sverige ? GRATTIS ? står det. Prøv å ta et med så får du se hvor mye gratis det er. Dama bak disken ble illsint når jeg gikk med det gratiskortet.

Nei da tenker jeg at Kløfta er som Drammen

Bedre med en dram i timen enn en time i Drammen lærte jeg på skolen, kanskje var det omvendt.

Rart med det når man sitter her oppe i skogen og lar tankene fly man blander alt sammen til en salig røre for vi er tross alt oppe i 389 meter. Skjønner ingenting for Eli er et stor smil enda hun ble solbrent i Kløfta der hun ikke har vært.

Nei nå går vi hjem igjen.