Atle Lundhaug
mitt liv
Blåklokke (Campanula rotundifolia) er en flerårig plante i klokkefamilien. Planten blir 10-40 cm høy, og har en blå blomst formet som en bjelle (klokke), derav navnet. Blåklokken blomstrer fra juli til september. Stengelbladene er smale og relativt lange, mens bladene helt nederst er hjerte- eller nyreformede med tydelige nerver. Blåklokke klarer seg på næringsfattig og sur grunn, ved kysten, i heier, på skrinn jord, i skogbryn og i fjellet helt opp til 2.050 moh. Blåklokke kan lett forveksles med fagerklokke, men sistnevnte er om lag dobbelt så stor med blomsterklokker på ca. 4 x 4 cm. Begge har dyp mellomblå farge, men blåklokke har normalt noe flere blomster i klase på hver stilk. I blomst er de to artene lett å skille fra hverandre på måten arrflikene splittes: hos blåklokke rulles de tre arrflikene bakover til en liten spiral, mens de hos fagerklokke splittes mye lenger, men rulles aldri sammen. Begge artene har klokker dannet ved at kronbladene bare er skilt fra hverandre ca. 1/3 innover fra randen, derav skapes en klokkeform hvor kronbladene er sammenvokst 2/3 av lengden. Wikipedia

Hyggelig å være savnet,men er jo ikke borte.

Hyggelig å være savnet, men jeg er jo på ingen måte blitt borte da. Jeg finnes jo her https://atlelundhaug.no Det er jo der du i så fall er nå.

Instagram er borte, men mulig den siden oppstår på nytt. Det skal jeg vurdere til høsten.

Facebook er og blir borte for den siden ligger nå til sletting. Bare et uhell få meg til å åpne den. det er relativt fort gjort for trynebokfolka har gjort det veldig vanskelig å bli kvitt den. Så vanskelig er det at Komputer For Alle skrev en artikkel om det. Det var den nest mest leste i 2018. Kan ikke bare være meg som gikk lei. Slik kan du gjøre med annonsene som irriterer der. Har du lyst til å vite om hvordan alt fungerer på tryneboka så klikk.

Messenger er jo knyttet opp mot tryneboka så legger du ned den forsvinner også Messenger. Dersom du vil ha den så må du registrere en ny konto uten tryneboka. Det gjorde jeg og heter da mitt fulle navn Atle Werner Lundhaug, brukernavn atle.w.l Det var for de som savnet meg på Messenger.

hjertebarn
Mitt nye hjertebarn.

YouPic er mitt nye hjertebarn. Bedre enn IG i alt. Et pluss er jo dette med en lærefunksjon i foto, diverse konkurranse, se innstillinger på kamera i bilder du liker ( de fleste ), fritt for reklame, sende dm og mulighet for egen fotoside ( dyrt ) Det koster noen kroner over et visst antall GB. Du kan gå inn å se så mye du vil og med en betydelig bedre kvalitet enn de fleste andre gallerier. Meg finner du her https://youpic.com/photographer/atlewernerlundhaug

Jeg finnes også på Snapchat og heter da awlundhaug.

Som du ser er jeg ikke borte det bare krever litt mer av deg for å være deltager i mitt liv. Om det er verdt det vet jo ikke jeg for her er det dårlig med kvalitetssikring. Jeg kommer trolig til å skrive om mye annet også fordi som det står på headingen så handler det om MITT LIV der alzheimer kaster lange skygger over tilværelsen.

Fordi jeg også er menneske så vil jo dagen min bli påvirket av hvordan jeg opplever livet med eller uten Gullhjerte mitt. Nå har jeg vist deg som lurte at jeg finnes og kan si som Rene Descartes, filosof og grunnlegger av moderne matte  «Cogito ergo sum» (  Jeg tenker, altså er jeg )

974