Atle Lundhaug

Ikke betalt reklameinnlegg.

Som nå betalt blogger med kr. 577 i kassa prøver jeg selvsagt å få inn mer penger. Hadde jo tenkt få meg et litt penere ytre og da må man jo jakte litt inntekter. Siden jeg ikke får noe gratis fra Nouw heller får jeg gjøre det sjøl. Nå har snart alle de pene damene bak meg på topplista vært Ukens Blogger så litt sprekere gubbe må til. For å få litt mageruter, skulderputer, litt hår på den vesle bare flekken på toppen og litt fyldigere overleppe må jeg ut å sanke reklameinntekter. Egentlig burde vel øyelokka løftes en tomme også for det set ut som jeg sitter i fengsel med gitter foran øya. Øyevippene blir i veien. Overleppa hadde jeg jo tenkt utvide med å bruke snus, men den vil ikke ligge rolig pga den fra før nokså smale overleppa. Hestene hans Hans og jeg ser ut som vi er i slekt der underleppa henger og sleger og det går vel å si at noen kysseopplevelse er det neppe i kontakt med den.

Så nå tenkte jeg at gamlesjefen Arnfinn kunne få betale en bit av den nye overleppa ettersom Jørgensen Spesialtransport AS troner øverst.

Stokkebekk AS har jo hatt snikreklame her før og kan vel bruke NSB’s slogan Det går alltid (et tog) en lastebil fra Stokkebekk as og jeg tror vel også punktligheten er større. Da ble det nok ei sprøyte i overleppa

Det blir litt verre å få inn sponsorkroner fra de andre som jeg jo ikke kjenner så der står jeg med 2/3 overleppe.

Til alt hell kom Maxivan forbi og jeg tror det er sjefen sjøl som sitter bak rattet også. Da var den tredje sprøyta klar og jeg har fått en super kyssemunn. Eller kansje ikke for Maxivan laget julemiddagen vår og den har ikk jeg betalt enda. Maxivan reddet jula og maten var god så vi koste oss julekvelden vi også.

Egentlig røk jo den overleppa helt fra starten av for jeg har jo lovet den lokale Demensforeningen hvert øre jeg får inn på bloggen. Synd med den leppa da, men blr den større så blir den bare i veien også.

Nei den gjør meg ikke til ukas blogger heller for det blir kun de unge vakre menneskene. En halvgammel gubbe som sliter seg gjennom livet med en dement kone gir neppe de store inntektene for platformen. Litt rart å tenke på at blant de 12 foran meg på topplista så er det 1,3 som kommer til å få en eller annen form for demens. 6 personer til kommer til å få den tvilsomme fornøyelsen å få en dement nær seg.

Lykke til