Atle Lundhaug
edf

Ikke det verste jeg har opplevd.

Det homper og går her i livet og ingen dag er vel egentlig den andre lik om man tenker etter. Så derfor tenker jeg ikke etter noe særlig. Vi var som vanlig oppe tidlig, men denne natten uten å våkne opp. Det er vel Vallergan sin fortjeneste det vil jeg tro. Vi bruker mixture og hun får faktisk ikke mer enn 1,25 ml. Hvorfor så lite og hvorfor tar jeg vekk sovehjelpen noen dager som etter oppholdet. Det er en enkel forklaring på det for dersom hun sover rolig et par tre netter uten så er det vel ingen grunn til å gi sovehjelpen. Tre dager ser det ut til at det går bra så dersom jeg da gir annenhver dag så har vi god virkning på en lav mengde. Det kan jeg se av notatene mine. Selv om Vallergan gis til barn så er det like så viktig å ikke bare pøse på. Jeg liker best en våken og opplagt Eli på morgenen for så er hun mye enklere å ha med å gjøre. Blir det for mye er hun tung og treg i reaksjonen og vi bruker mye tid på å komme i gang. Når det er akkurat passe så fungerer hun best. Resultatet av å gi hele tiden er som regel at man må opp i mengde for å få samme virkning. Det er ikke helt uten plan dette jeg gjør. Uroen vil uansett prege dagen så lenge jeg ønsker en våken Eli som tar imot de impulser hun får, for det gjør hun selv om det tar veldig mye krefter. Det er jo mer glede for oss begge når vi har et mer “ normalt liv ” hva nå det måtte være i vår situasjon. Akkurat nå i kveld er det å sitte ute med et glass vin. Vi koser oss og hun forteller om og om igjen om alle blomstene vi så på Roverud i dag. Nå har hun mer en nok å drive med. Vi kjøpte en diger ampel til henne og mor i dag samt to til i potter. Hadde det vært som før så hadde hun brukt hele dagen på blomstene sine. Hun har alltid hatt mye blomster Eli.

Vi har hatt en fin dag og brukt litt tid på den nyinnkjøpte drona mi så den skal vi ha mye glede av. I dag var vi på flytur over berget i vest og tok en tur over Ålsjøen i sør. Dette syntes hun var moro å se ned på bakken fra oven. Elvesafari med drone blir det bare jeg har blitt litt tryggere for et propellsett er alt gjort om til små plastbiter 😂  Vi har faktisk hatt en trivelig helg, men den gjør seg ikke sjøl heller. Det er moro når det fungerer og hun er trøtt på kvelden for da vet jeg at hun har hatt en dag med mening. Bortsett fra denne bilen som skaffer oss så mye bry så har det gått bra i helgen. Det at den leiebilen står ute her mens vår mangler er helt umulig å forklare selv om jeg jo prøver så godt jeg kan. Får håpe vår bil blir fort ferdig.

Slik er livet i Gammelstuen. Ikke det verste jeg har opplevd.