Atle Lundhaug

Ikke mye hjelp å få.

Det har vært helt umulig å få ut noe på bloggen i dag og jeg vet ikke om dette går ut heller. Om det er vedlikehold og jeg har ikke fått med meg det vet jeg ikke. Vel, vel verden går ikke under av den grunn det finnes verre ting.

Vi har hatt en slags sovedag for det har blitt et par turer ned på badegolvet mellom turene med Vamp. Får vel si at dagen har gått omtrent som vanlig, litt mye fokus på magen, men ikke så veldig plagsomt egentlig. Snart er det mandag og da er det tirsdag etter det og båndet i boka til Eli ligger allerede på tirsdag så i morgen blir det litt mas på en positiv måte. Hun gleder seg til «dametreffen» og det er bra.

Dette med dato, dag og tid må vi prøve å få litt hjelpemiddler til for da blir det enklere for henne. Om det ikke skulle gå så har jeg et par ideer på lager som vi får prøve å innføre. Det blir mye å glede seg over for henne denne uka så det blir bra. I morgen er hjemmesykepleien her etter helga, på tirsdag er det Helsetunet, onsdag kommer Malin og Gina og hjemmesykepleien, trorsdag hjemmesykepleien og fredag ny dag på Helsetunet. Det blir ei fin uke med mange besøk og så litt å gjøre her hjemme også

Da får jeg takke for i dag selv om det ble dårlig med blogg idag. Får håpe det er i orden i morgen.