Iskald like inn i sjelen.

Idag er det iskaldt hos oss og det var langt fra sommertemperatur kl 5.30  det var +8 litt forskjell fra kl 22 i går kveld for da var det +26 i solnedgang. Genser og raggsokker bedrer litt på mangelen av varme. Jeg er iskald like inn i sjelen og fornærmet, litt da 😂 Jeg var så fornøyd med bildet av tåhumla, men det var jeg nokså alene om for hverken IG eller Flickr likte den særlig mye. Som straff skal de få en svarthvit ølboks begge to 😂. Nå gikk surheten fort over, men jeg er på jakt etter et nytt sted å vise bilder og tar gjerne imot forslag fra dere. Litt rart at en humle skal bety så mye, men vi så på den flere ganger i går og i dag Eli og jeg. I mitt hode var bilde perfekt, men så har jeg jo en klar tendens til å like det som er litt sært.

Når jeg tenker etter så har jo jeg aldri lykkes med noen av det jeg har gjordt, ikke det at det betyr noe for om noen år til så har man jo forlatt denne kloden og overlatt plassen til noe annen med mer flaks. Egentlig burde jeg hatt en stor mulighet for å bli missbruker av alt som gir virkelighetsflukt, men så er det bare det at jeg rister av meg alle nederlag på bare noen få timer, noen ganger kun minutter.

Det er alltid like spennende hva finner jeg på neste gang og hvordan vil det ende. Jeg har jo som alle andre hatt haugevis med drømmer og er veldig takknemlig for at ingen har gått i oppfyllelse for da hadde jeg nok hatt et kaotisk liv. Det er kaotisk nok som det er nå. Lurer på hvor alle tanker kommer fra og hvor lenge det tar før de er sortert for akkurat nåvar det mye rot i boksen.

Det er helt stille her vi sitter på trappa ingen har åpnet ei dør i nabolaget, bare skjærene holder konsert og venter på noe spiselig som vi bruker gi bort. Skjæresangen er ikke så veldig vakker, men om du tar deg tid til å høre etter så er det et solid antall lyder og litt moro å høre på.

Vi har ikke planlagt noe i dag bortsett for at støvsugeren må fram for Vamp har lagt igjen et par tre hårstrå.

Det er heldødt på bloggen så vi får finne på noe annet. Nå har jeg da lagt igjen et spor på at jeg har vært her selv om det ble et tankekaos. Det er fin musikk på NRK P3 ov tvert over bordet for meg her vi sitter er det ei som har sovnet. Slik er livet i Gammelstu’n.