Atle Lundhaug

Jeg protesterer på det sterkeste.

Jeg protesterer på det sterkeste mot vinteren. Denne fordømte årstiden som sender kuldebølger ene dagen og isregn den andre. Vinteren som får gradestokken til å virke omtrent som Carl I Hagen, jeg vil, men jeg vil ikke. Den ene dagen +8 for to dager senere sende samme kvikksølvet ned til dit alle sommerfølelser dør, -15.

Jeg protesterer mot snøen som får en haug med russiske menn og kvinner til å stikke sprøytespisser i rompa si for å fly rundt i det hvite helvete på noe som ligner på ekte ski fra Rønning Skifabrikk. For ikke å glømme den bølingen norske som trosser kulda med full lomma med asmamedisin og leppekrem. Hvorfor blir ingen svenske tatt ? Med det samme protesterer jeg mot det svenske damelandslaget i håndball som ødela alle drømmer om at jentene våre skulle gå ubeseiret gjennom VM. Eneste bra med vinteren er håndball fr den utøves innendørs i kortbukser for begge kjønn, til og med dommerene. Har du sett en dommer i ishocky ?

Jeg hater vinteren som sender forurensende svart røyk fra en vedovn som har alt for dårlig trekk og samme elendighet fra røret bak på en bil på tomgang utenfor Coop og Kiwi på Skotterud. Julenissen hater jeg intenst, denne feite gamle gubben kledd i rødt som liker å ha barn på fanget og lurer dem med gaver, trenger jeg si mer ? Hva er det på bakrommet hans ? Små barn som utfører slavearbeide for at de rike barna i vesten skal få utføre fjellklatring i pakkehaugen under juletreet. Juletre hater jeg også, stikker som et helvet og slipper alle nåler dagen etter det kom inn. Denne grønne planta som hører heime ute i skogen blir tatt inn pga et barn i i krybbe i Jerusalem. Det skulle vært ei palme. Jerusalem, det er visst hovedstaden i Israel helt plutselig og det feires med å brenne bildekk, biler og steinkasting og det er ikke engang kuldegrader og snø der. Han som skulle vært med på feiringa heter Donald, men uten sjømannsuniformen. Takk og lov med benklær på og ikke som den bukseløse anda Donald. Han har hentesveis rundt heile hodet.

Hva er det som er så galt med bikini og kortbukser ? VINTEREN. Bikinikledde søte damer ved Signessjøen er borte vekk og det er de kortbuksekledde også, ikke at det er et savn der de står med magen langt over bukselinninga så de ser beina kun fra knærne og ned og litt knapt det også.

Som sagt jeg hater vinter så derfor blir det sommerbilder.