Tror jeg gir opp nå.

Det er ikke slik overskriften sier for dette er det som de store bloggerne bruker for å få deg og meg til å besøke dem. Det kalles clickbait’s

Jeg kan jo ikke blogge slik, men får holde meg til det som er virkeligheten. I bortimot 5 mndr har jeg prøvd å avlede dette peset med toalettbesøkene og dette med å rive opp ubrukt papir. Det går vanvittig mange ruller av typen Lambi, nærmere 24 på knapt 2 uker. Det har blitt en slags lek for hun vet at jeg misliker sterkt at dette kastes ute eller i søppla. Det blir til at hun gjør det så fort jeg snur ryggen til. Nå gir jeg opp å prøve avlede dette for det går ikke å følge med hele tiden. Det er jo tvangstanker som styrer dette med de hyppige besøkene på huset og papirkastingen så det skal litt til å bli kvitt det. Greit dette med papiret, men besøkene på huset stresser henne så ille at det må vi bare få stopp på. Det blir jo smerter i magen og voldsom uro av det.

Vi var på besøk hos mine foreldre i dag, men måtte bare dra hjem etter en stund for hun ble så urolig. Får håpe vi kan få litt hjelp av kjemien over helga slik at kanskje magesmertene blir borte etter hvert. Det hadde jo vært koselig å kunne få sitte i ro sammen ved kjøkkenbordet også.

Vi har klart å få til bra søvn nå så det er ikke så mye som skal til for å få det mye bedre for oss begge. Kanskje er det ønsketenking, men det er disse tvangstankene som knebler oss.

Vi fikk oss en kveldstur alene Vamp og jeg og det er litt godt, men hun ringer jo vært 5 minutt så det blir liksom litt masete. Sammen med vedkløving så blir det da litt pusterom. Til uka skal jeg begynne å rydde i kjelleren så da skal jeg lure meg til enda mer egentid for det liker hun ikke å være med på. Hun er egentlig veldig flink til å unngå slike huslige ting selv om jeg prøver å holde henne igang.

Det var det jeg rakk i kveld for nå venter en klesvask på å bli hengt opp. Slitsom jobb å være alt på en gang, men når det er rolig slik som det er akkurat nå så gjør det ingenting.

Ha en fin veld.