Atle Lundhaug

Kaos.

Om jeg skal summere opp helga så går det å gjøre det med et ord KAOS. Det er vanskelig å lære seg håndtere slike situasjoner som når man i løpet av en time går fra å være kjæreste og til det å være en fiende som er ute etter å ta alt og alle. Hvordan å klare dette på en god måte vet jeg ikke så jeg bare går unna og oppholder meg mest i et annet rom. Nå var det ½ år siden sist det var slik, men så har det til gjengjeld vært slik hver natt i helga. Slik kan det jo ikke fortsette for det klarer jeg ikke over særlig lang tid. Da blir det jeg som kommer til å måtte ty til esken med Sobril.

At vi har klart oss såpass som vi gjør er basert på kjærlighet og ubetinget tillit, men når vi får slike ? utbrudd ? som i helga er begge de to tingene borte. Nok en gang klarte hun å forsyne seg av egne piller. Hun var oppe en tur når jeg hadde sovnet i et annet rom og tok da en Remron til. Da var det 4 timer siden hun tok den hun  skulle ha. Tror vi nå må ha hjelp med dette igjen som vi hadde før. Det hadde vel også vært greit at noen kom hit på morgenen dersom jeg er ? fiende ? hele natten.

Jeg satt hos henne til hun sovnet i natt etter ? utbruddet ? for da var hun en liten stund i vår verden. Det er ufattelig vondt å sitte slik med egentlig en fremmed som ligger der på din kjæres plass i felles seng. Jeg glemmer aldri de nettene det har vært slik og nå er lageret blitt stort. Ingen kan ha det slik veldig lenge det er den bitre sannhet. Hva skal man gjøre, nå er alt normalt igjen bortsett fra at hun husker ? inntrengeren ? som da var meg. Det er noe eller noen som har skremt henne før min tid som kommer tilbake pga sykdommen det er jeg sikker på. Hun ga meg et slags id-bilde av ? drømmen ? som jeg sier det var. Bildet gir men en anelse om hvem, men ikke hva. Hun er av natur en lukket person Eli og hun prater ikke gjerne om ting hun tenker på. Da blir det jo ikke lettere akkurat når man i tillegg har Alzheimer.

Vi får prøve å komme i gang her hos oss og håpe dagen bringer noe godt. Ha en fin dag.

Veien vi sal gå kan best sammenlignes med dette. Den er smal og det er farer på begge sider og jeg aner ikke hva som skjuler seg lengre fremme.