Atle Lundhaug

Kjeft på bakrommet.

Nå får jeg litt kjeft på bakrommet og har faktisk blokkert 5 IP’r også. Å få kritikk er bra for da er det en diskusjon om ting rundt dette med å føre talen for en person med kognitiv svikt som ikke kan føre sin egen talen. Nå var Eli og jeg enige om dette med bloggen og at det var mine innebygde filtre som skulle bestemme hva som skal stå her og jeg har en fullmakt fra henne. Jeg mener jo selv at jeg ikke skriver ting som setter henne i et dårlig lys ig heller ikke utleverer henne. Som sagt før så har vi neste år 50 år sammen så det taler vel for seg selv.

Det er dette med å fortelle om medisiner hun får som betraktes som om jeg bryter et eller annet i personvernet. Bloggen min er ment hva du skal gjøre og hvilke bommerter jeg har gjort. Under dette kommer også medisiner for noe har faktisk virket mot sin hensikt slik som det siste forsøket. Hun ble veldig urolig etter 2 uker. Dersom dette også kan skje med flere så mener jeg at det er nyttig info.

Når jeg kommer med noe som ligner kritikk så er det ingen personer nevnt, kritikken er mer ment på en gjeldende praksis. Jeg kom jo med litt spørsmål gjeldende dette med undersøkelser av denente. Det førte til at jeg fikke en hyggelig mail fra Kongsvinger Sykehus om nettopp det. Det synes jeg vitner om at de er klar over problemet med dette og har gode rutiner.

Det hender det blir litt dritt her i kommentarfeltet også, men de sletter jeg og blokkerer dersom det skjer igjen. Det rare er at det faktisk er bloggere alle 5 så det er vel en måte å skaffe “ klikk “ til egen blogg ved at mine lesere blir nysgjerrige. Festlig metode i grunnen, men i bloggverden er det mye av dette.

Les feks https:// bloggomtoppbloggere.com så får du et bra innblikk i dette spillet.