Atle Lundhaug

Klokka går.

Klokka går og har blitt 11.00 og jeg har ikke tatt meg ut enda. Blir liksom bare sittende her å se på fuglene på foringsbrettet. Ekornet har ikke vist seg idag. Skjærflokken har forlengst fått mat og dratt igjen. Rart dette med at jeg som før var nesten umulig å holde inne nå ikke kommer meg ut.

Det ble elendig med søvn i natt, men jeg sov jo litt i saccosekken utover ettermiddagen igår. Vamp måtte ut kl.4.00 idag også og det har han holdt på med hele sist uke. Lurer litt på om de smertestillende pillene har ordnet det. Det hjalp ingenting heller så nå får det være, han halter fremdeles.

Jeg var jo ikke hos Eli i går og det var nok dumt for da blir jeg deppa de lux. Vet ikke om hun har behov for at jeg kommer hver dag, men jeg har behov for å se henne. Det vil ikke gi seg dette gnagende savnet etter henne. Hver gang jeg synes det blir bedre  kommer det en solid nedtur. Kommer liksom aldri helt opp til overflata. Nå har hun snart vært borte i 5 måneder og det føles som flere år.

Det er sikkert flere enn meg som har det slik, stakkars dem. Jeg har 100 ting jeg ligger etter med så bare jeg kommer igang. Lengter etter vår og varme.

Fant dette på nettet om tid engang.

«Tid er gratis, men samtidig uvurderlig. Du kan ikke eie den, men du kan bruke av den. Du kan ikke beholde den, men du kan bruke den opp. Og når du ikke har den lenger, kan du aldri få den tilbake.»

Jeg får vel kjøre litt støvsuger mens jeg venter på Windows Update IGJEN.

lo omJeg har vel aldri vært nærmere et om noen gang, men det får være nok med at jeg har kjøpt Duppedingsbil. Bare den kommer da, det er god tid til å angre 😂

Så har det blitt kveld og jeg har vært en tur nede hos Eli på sykehjemmet. Hun var trøtt idag og var litt uklar som hun bruker være da hun er trøtt. Det var jo håndball på tv og det liker hun godt så øya var på skjermen. Det trekker fra nord og jeg var kald på henda så hun la hånda si over min. Ofte er det motsatt, men det var godt å stjele varme fra hånda hennes. Hun blandet sammen Rognlia og hjemme hos oss idag og trodde jeg kom derfra. Det gjør ikke så mye for hovedsaken var at hun satt i ro og at vi kunne prate litt. Vi ble ikke så lenge for det var kveldsmat litt senere på grunn av håndballkamp. Jeg vil at hun skal sitte med de andre å spise så vi gikk. Det gikk å få gi henne et kyss i pannen idag og det gjord godt. Det er ikke dagligdags det lengre. Nå er det kveld på Vamp og meg.