Atle Lundhaug

Kosedag på Vamp og meg.

Det ble en spesiell dag denne tirsdagen for endelig fikk jeg prøvd det nye kamerahuset mitt. Veldig uvant og vanvittig morsomt. Det var råkjappt så nå går det å få fine bilder av det som beveger seg. Håper på vær i helga og dompappbesøk for å skal det bli fuglebilder tror jeg. Egentlig liker jeg best å ta bilder av andre ting, men nå kan jeg jo prøve det også.

Jeg har lik en prest messet om dette med at vår dag begynner kvelden før for blir den bra så blir dagen etter bra også. Vi fikk en rolig fin håndballkveld som vi begge er veldig glad i. Hn sov seg nok gjennom det meste, men fikk da med seg nesten hele 1. omgangen. Vi har fått til flere netter etter hverandre med god søvn og det er bra for da er hun uthvilt og mindre krevende på morgenen. Fortsetter det slik så får også jeg nok søvn for jeg sovner jo aldri før en god stund etter henne og våkner bare hun snur seg.

Det var dagsenteret i dag og det ble ikke så mange telefoner fra henne heller. Jeg hadde bestemt meg for å unngå å ta dem også for å prøve få dette bort litt. Rart så vondt det er å ikke svare når hun ringer, men får prøve det litt for så slipper jo hun å klage så ille mye også. Det er jo det hun gjør når hun ringer.

Hun var veldig stresset da jeg hentet henne så det var nok ikke så veldig lurt heller.

En liten luftetur alene fikk Vamp og jeg utpå ettermiddagen. Egentlig er dette mest for å øve på å være litt alene og det gikk bra selv om hun ringte hvert 5 minutt. Hun husker jo ikke at hun har ringt. Det gjør jo ikke så mye heller om hun ringer for hun forstyrrer jo ingen her heime.

Mye frisk luft i dag så nå er jeg trøtt og borte fra hundesenga kommer det koselyder så Vamp er fornøyd. Nå fikk vi brennstoff for 3 nye dager, akkurat passe dette med disse 2 dagene.

Var litt lurt også dette med nytt kamerahus for det gjorde meg glad. Nå er det bare å spare litt hver mnd igjen så får jeg kanskje det objektivet jeg ønsker meg også, men ingen bråhast for jeg liker bes bilder av små rare ting og det har jeg objektiv til.