Atle Lundhaug

Lang dag med litt alenetid.

Det er litt uvant med denne stillingen av klokka for kvelden blir så lang. Vi var jo oppe kl 5 i dag også og det er jo litt tidlig. Da har det så lett for å bli slik som nå, jeg sitter her leser blogger og ser på bilder og hun sover. Da blir det 2-3 timer søvn før vi legger oss, da blir det kl. 5. Det er da greit for jeg trenger ikke mer enn 6 timer. Vi hadde jo ment å prøve trene litt i dag, men hun hadde ikke lyst i dag, som vanlig er det denne magen. Håper at de har funnet noe som ikke er så alvorlig, men som kan gi en forklaring på dette. Jeg begynner å bli fryktelig lei dette nå. Det er med på å gjøre dagene tyngre enn nødvendig. Det er vel kanskje bare slik det må være med tanke på medisiner og den virkningen de har når de skal ned i den samme magen for å tas opp.

Det var kald vind i dag også så turene våre har vært litt kortere og det tror jeg nok også Vamp har vært fornøyd med. Han blir litt stiv og støl når det er litt kaldt. Vi tok en del svarthvittbilder i dag for jeg synes nesten de blir mer levende på denne tiden når alle fargene forsvinner. Det blir litt dødt ute til snøen har lagt seg. Får håpe den drøyer for jeg er ikke ferdig med å få unna utejobben enda. Det går så seint for jeg må jo ta meg av henne også og på de to dagene hun er på dagsenteret da synes jeg Vamp skal få sin tid alene med meg slik han er vant til. Det blir jo også noe som er viktig for meg.

Vi fikk oss en ½ times tur alene i mørket her han og jeg for hun ville ikke være med. Det gikk greit for hun ringte kun en gang, det var en klar forbedring. Den ½ var god å ha i dag for hodet var fullt.

Jeg får vel gjøre klart litt piller her så hun er iform til i morgen for det gleder hun seg til. Da er det dametreff.

Ha en fin kveld.