Atle Lundhaug

Lang morgen lang dag.

Det ble en liten vekker i dag for vi fikk en tidlig start på dagen. Da var vi tilbake til kl.4 selv om jeg i protest valgte å bli i senga. Det er da hun ringer i ett kjør så nå lurer jeg på om jeg skal legge sperring på henne. Hun blir veldig urolig når jeg ikke svarer. Det ble over 20 ganger i dag og det ødelegger jo også min dag dette. Slitsomt dette med telefonen. Hun klarer jo ikke koble meg når det er slik ikke engang det at Vamp blir oppe til jeg står opp gjør at hun forstår at det er meg. Det ser ut til at det ikke blir så mye mer enn 5 timer på den dosen sovehjelp hun nå får. Vi må ha mer, men 20 mg blir alt for mye og hun får en solid “ hangover “ Det blir en lang morgen og en extra lang dag på oss. Morgenkaffe i sola er da nokså bra, men det er litt kaldt. Får vi ikke snart varmegrader om natta så har ihvertfall vi

snø til 1. mai her vi bor. Det var lenge siden sist selv om jeg vet vi gikk på ski oppe på myrene etter månedsskiftet før om årene.

Vi får besøk i dag så jeg får vel starte opp med å forberede litt middag. Ut i sola du som har tid til det.