Lånt og egen terapi.

Nå lurer vel du på den merkelige overskriften, men forklaringen er enkel. Denne koslige pelsdotten er en av våre viktige støttespillere, hesten er ikke vår, men noen går vi turen innom for å hilse på. Vi er begge glad i hester sjøl om vi ikke har hest sjøl. Steder kan være vanskelig å huske for Eli, men ikke når vi kobler stedet til dyr. Når hun ser dette bilde så vet hun hvor det er og hvor vi går for å komme dit. Hesten har vært viktig for oss.

Så har vi jo vår egen Vamp som alltid er der og som alltid gjør Eli glad. Vamp er besøkshund på Helsetuner tirsdag og torsdag så det er også to dager hun kobler noe positivt til og vet når er. Han sprer glede i livet vårt og de vi besøker. Kontakt med dyr tror jeg er viktig for alle med kognitiv svikt tror jeg det ser vi begge disse dagene.

Dagen ble lang for vi våknet før kl. 6 og det var jo lyst ute så vi sto opp. Hun var uthvilt idag, men så hadde hun jo fått sine 10 timer med søvn. Idag har vi en av gladagene våre ettersom det er besøk på Helsetunet. Det er noe vi bare må gjøre og kommer til å gjøre til vi blir kastet ut 😉  det gir så utrolig mye tilbake at det er 1.pri på vår ” må gjøre liste ” Vi har fått venner der som jeg vet venter på oss. Det å drive en eller annen form for besøkstjeneste er noe jeg vil anbefale andre. Det gir så utrolig mye glede. Vi føler oss begge veldig heldige som får gjøre dette. En tur til fastlegen ble det også idag, det er papirer som må ordnes. Eli’s fastlege er ei blid ung dame med et godt smil på lur når vi måtte trenge det. Det var 2mnd siden vi var der og nå var det vi som kunne by henne på et smil. Det var utrolig god å kunne fortelle at det har gått fremover. Å være lege tror jeg kan være tungt med så mye sykdom rundt seg så da håper jeg at det ble et gledelig gjennsyn med pasienten for henne også. Sjøl om det er jobben så må det være godt å se at pasienten har fremgang.

Akkurat nå ligger pasienten rett ut med et pledd over seg i gostolen sin og det kommer merkelige golyder fra henne 😁  Sjøl koser jeg meg med blogg, IG og Flickr………..bilder vet du. Tror kanskje jeg må gi meg sjøl surfetid snart for jeg har fått så vondt i auga det er vel noe med brillene tenker jeg. Jeg hadde egentlig noen tanker ikveld, men lar det ligge for det har vært så fin en dag at det er synd å ødelegge den, særlig når jeg veit tankene er borte imorra.

Man skal ikke ødelegge noe bra med en tung tanke.