Atle Lundhaug

Lat søndag.

Idag har vi hatt en lat søndag kun gått et par turer av en times varighet. Det ble litt hektisk igår så da er det best med en kjedlig dag. Alt inntrykk skal synke inn og bearbeides og da tror jeg det er best slik vi gjør. Det er jo derfor vi klarer dette så bra fordi vi styrer dagene. To dager i høgt tempo i to dager skal vi ikke ha for det bryter med det jeg tror er best. Vi har vært mye ute idag og Eli har fått litt farge i ansiktet. Vi slappet litt av i solveggen og je sovnet. Når man sovner slik er det godt og det blir enda bedre når man blir vekket av et kyss på kinnet. ” Hva skulle jeg gjordt uten deg ” sa hun. Det var godt å høre for da vet jeg at hun forstår hvilken situasjon vi er i. Hun tok et fint HDR bilde med mobilen in også idag som hun la ut på IG og FB med litt hjelp. Vi øver litt på det digitale om dagen. Leste bloggen min gjorde Eli også idag og nå forstår hun at suttung er meg. Nå husker hun det så vi laget en link på startskjermen så hun kan gå rett inn.

Det er mange som undrer seg veldig på hvordan det er mulig med hennes diagnose. Ikke vet jeg, men en ting vet jeg og det er at det må være mulig for flere med alzheimer. Det er nok en fordel at vi er såpass ” unge ” for da har man jo noe mer pågangsmot. Det hadde nok kanskje vært værre om vi hadde vært 10 år eldre kanskje. Det gjør godt å se hvor fint hun takler situasjoner som kommer. Hun støtter seg jo så klart veldig til meg, men det skulle jo bare mangle, vi er jo tross alt et par.

Jeg sa lat søndag. Vi har to ting vi liker godt på tv Håndball og Sykkel og idag var det største endagsrittet vi vet Paris – Roubanix å det går vi sjelden glipp av. Det ble foran tv’n når det var 140 km igjen av rittet. Kjedlig sier du, nei spennende sier vi. Det ble ingen stor norsk dag, men moro uansett.

Som vanlig har dronninga ☺ sovnet i stolen sin og gir fra seg rare skurrelyder. Det samme gjør Vamp foran beina mine. Begge sover så det durer 😂

Så bra for da kan jeg få litt egentid på bloggen, IG og Flickr.