Atle Lundhaug

Urolig dag.

Det var noen planer for dagen, men en dårlig mage satte stopper for det. Det ble rett og slett en urolig dag. Når er person har demens slik som Eli så skal det utrolig lite til før det blir uro. Medisinen mot alzheimer gir som bivirkning forstoppelse, helt eller delvis. Det krever mye oppmerksomhet i kostholdet for å slippe mye pes. Vi bruker et middel Dulcosoft for å holde magen iform. Det er en fordel å holde opp litt så magen får klare seg sjøl litt. Nå holdt vi opp i 4 dager, det gjorde at det ble nesten stopp igjen.

Uro og stress på grunn av magen ble det idag så turen til treningssenteret droppa vi, det ble en lang fottur på oss. Da gikk magen igang igjen og det ble litt bedre å være henne. Hun er litt for glad i søtsaker og det gir heller ikke spesiellt god mage. Sukker er jo ikke 1 prio akkurat når det gjelder helse. Det ble en tur til Kongsvinger for å se litt på folk, noe må man jo finne på for å få tankene over på noe annet. Imorra er det tilbake til Dulcodoft så får det heller bli en nødvendighet for stress og uro må vi prøve å unngå. Det fører til mye fortvilelse og mye tårer. Vi har slurvet litt med kostholdet å det må på plass igjen. Det blir ei gulrot til erstatning for den forb…….Japp’n hver gang vi er i butikkeen.

Det ble litt slitsomt å være meg idag, men slik er det bare. Slik går det når man plutselig fjerner noen av detaljene, men det er veldig slitsomt å konstant tenke kvalitet i alt. Nå har jeg slappet av litt en stund og det fungerer ikke bra så tilbake til mer styring av hverdagen. Egentlig skal man jo aldri forlate noe man vet fungerer og det skal aldri skje igjen.

Best mulig for Eli blir best for meg.