Livsnytere blant dyra.

Idag ble heller ingen sovemorgen for oss i Gammelstun, sola gjorde sitt inntog på soverommet som vanlig før kl.5 så slik gikk det. Vi får litt lite søvn og er trøtte begge to………..alle tre er vel mer rett. Vamp er en livsnyter av rang så han finner fort en plass i gresset og da har han det topp. Slik ser det ut og gjett om han koser seg. Langt inn i drømmeland på få minutter.

Vi har ingen spesielle ting på blokka vår idag bortsett for at vi må få fyllt opp med søppel i henger’n så vi får levert det på miljøstasjonen imorra. Vi må snart begynne med nytt rekkverk på veranda’n vår før det gamle faller ned. Det er nokså mye å gjøre ute for vi har rikelig med plass rundt oss. Egentlig har jeg tenkt å la ting flyte i sommer for jeg er litt i tenkeboksen om vi skal selge gården vår. Eli’s sykdom gjør at vi kanskje ikke kan fortsette å bo her. Det er alt for mye for meg å vedlikeholde aleine i og med at hun ikke deltar så mye i det. Vi har skog som må forynges og ryddes og kanter rundt jordene som gror igjen. Jeg får ikke gått fra henne for å gjøre dette lengre, det går ikke for hun blir urolig når jeg ikke er til stede. Det blir for meg alt det andre pluss omsorgsansvaret.

Vi får se neste sommer, denne får bli en slags prøvesommer for jeg aner ikke hvordan det vil være neste år og ingen kan si det heller. Alzheimer har en tendens til å sette veldig fart hos yngre demente og der er jo hun. Når jeg ser utviklingen fra jeg sluttet i jobben pga av sykdommenn i 2016 og fram til nå så er det grunn til engstelse. Nei, dette orker jeg egentlig ikke tenke på.

Som sagt så koser Vamp seg og litt moro er det at hans litt sære kattevenn Frida sitter litt lengre bort og ser på latsabben som sover så godt. Hun er som kvinnfolk flest litt fra og til så noe brennende kjærlighetsforhold tror jeg ikke på her. Derimot gode venner er de og hun kommer nokså ofte opp å hilser på. Egentlig tror jeg hun er litt fornærmet for en dag her kom hun med ei diger jordrotte som hun ville dele med Vamp og han liker ikke levende mat så Frida måtte spise gobiten aleine. Hun er nok litt fornærmet for dette ja.

Litt tiltaksløs idag, men litt gressklipping må jeg ta. Vi klipper ikke hagen i årvheller for der var det fullt i prestekrager i 2016 og det blir enda mer i år. Vi fikk faktisk også en del blomster vi ikke har sett på årevis. Tenkte jeg skulle samle opp litt brent hestemøkk å gjødsle hagan med det for å gi gode vekstforhold for disse som plutselig har dukket opp. Kan bli spennende å se hvordan det går.

Ja,ja nå får jeg dure litt støvsuger slik at jeg kan ta en runde med moppen etter tur med Vamp.

Håper alle får en fin dag.