Atle Lundhaug

Med iskalde fingre.

Innlegget inneholder muligens reklame, men noe trivelig må vi da tåle. Betalingen i form av en kopp kaffe eller to samt en alltid like koselig pratestund.

I dag var det merkelig for oppe hos oss var det -1 og nede på Helsetunet var det -9,9. Det er litt høyere der vi bor, men allikevel rart. Ikke bare lett blogge fra mobilen i kaldtpåhenna vær selv ikke for en som nesten aldri fryser. Vi hadde et håp om litt lastebilbilder igjen, men det kommer ikke så mange. Litt rart å se at disse på handletur letter betydlig på gassbeinet når jeg løfter kameraet.

På Helsetunet går urokråka mi rundt og har vondt overalt høres det ut for. Hun ville ikke, men ville. Idag så nå var nok hjemlengselen stor.

Det kunne vært godt med en periode uten henne, men det tør jeg ikke. Avlastningsenheten er åpen så der kommer hun til å “ rømme “ det vet jeg for det er ikke nok bemanning der til å følge med så bra. Da er det kun skjermet som er aktuelt og hvordan er hun da når hun kommer tilbake hjem ? Det vet ikke jeg så derfor blir det neppe noe av at jeg søker om det. Jeg synes vel å ane en liten bedring for hun sover roligere nå enn for et par tre uker siden.

Det er veldig frustrerende å tenke på hvor fint vi hadde hatt det om vi bare hadde klart å bli kvitt dette med tvangstankene.

Nå har jeg lest så mye om det at jeg forstår ikke hvorfor dette skal være et problem. Jeg tror ikke legene tar meg på alvor så det blir en tur til Volvat etter nyttår. Nå venter jeg ikke på det seig ikke fungerende offentlige helsevesenet lenger. Det skjer ingenting.

Kommer så dårlig med lastebiler at jeg drar bort til’n Knut og får en kaffekopp tenker jeg.

KK Skog og Hage er av den gamle gode sorten. Her lukter det bensin, olje og motorsager. Det meste av problemer løses der. Det er ikke så mye kontakt med kjente fra tidligere, men han Knut han er der akkurat som før.

Det skulle vært med ei flaske med noe brunt i, men køa var litt lang for en som handler i siste lita. Den kommer etter jul Knut i en litt dyrere versjon.