Atle Lundhaug
rebell
Meg en rebell. Bildet passer dårlig til teksten haha.

Meg en rebell.

Meg en rebell er vel en god beskrivelse i tre ord. Jeg hater autoriteter og liker best å gjøre ting på min måte. Hvorfor sier jeg dette nå ? Jo, fordi jeg er så drittlei av å måtte skrive på en måte som søkemotorene liker. Det blir til at jeg må prøve å planlegge. Det er jeg veldig dårlig på. Nå er Gutenberg, et redigerings verktøy i WP deaktivert og jeg kjører gammel stil. Det var det.

Siden sist har jeg hatt Eli hjemme ei natt og den får jeg vel si gikk bra. Det var fra 1. mai og til kvelden etterpå. Det var ikke helt meningen, men jeg syntes så synd på henne. Det ble å dra ned etter medisiner og bli heime den natta. Hmmm, det blir røde streker her, men det skal det være heretter. Jeg har jo et perfekt samarbeid med personalet på 3C så det er jo ingen problem med å ta en spansk en. Synes det er viktig å etterkomme Eli`s ønsker også når de er sterke nok. Det er jo alltid jeg vil heim.

Det gikk som sagt veldig fint og hun sov i hele 8 timer før joggeskoene overtok freden og roen i huset. Takk og lov så hadde jeg klart å få lurt unna de gamle med knirkelyden i. Hun smøg lydløst omkring som fantomet. Helt lydløst var det jo ikke da for hun prater i et kjør og flytter på alt. Små ting havner i jakkelommen. Når disse blir fulle så sier hun se hva jeg fant i lommene mine. Så blir alt plukket ut igjen og satt på et nytt sted. Det fører igjen til at jeg finner ingenting.

I et par dager nå så har noen karer av oss med våre kjære på Helsetunet rotet rundt i sansehagen der nede. Det har vært moro å kunne bidra med noe. Jeg liker denne metoden mye bedre enn den fordømte innsamlingsbøsse. Det å gjøre ting pent er et direkte bidrag til glede for alle så det håper jeg på når vi blir ferdig. Takk og lov for at blomsterkassene ikke er ferdige enda for her lå det snø på morgenen og det var -2. Moro er det også at Eli har hjulpet litt til. Det er jo litt godt å ha henne runt seg da. 

Det var litt om hva som har skjedd denne uka for nå må jeg få unna en klesvask, støvsuge og vaske litt gulv her. Jeg skal hente Eli etter middagen idag for det gikk så bra 1.mai. Så får vi vel se om hun roer seg ned her heime  tar vi et bad og litt fotpleie og så drar vi ned ikveld igjen. Fint å kunne gjøre det slik for da er jo også jeg til litt nytte.