Atle Lundhaug
tenkt, tanken
Har du tenkt på hvor lik dette er en skadet hjerne.

Tenk på…..

Tenkt på for et fantastisk land vi lever i. Hver morgen kan vi sette oss foran skjermen og lese om det som skjer i landet. I dag da jeg satte meg ned så kunne jeg faktisk lese at Jon Niklas Rønning og Kristine Riis har blitt foreldre. Som om ikke det var nok så skal han hete Charlie Riis Rønning og er visst fantastisk fin, sier de. Har du hørt om noen som synes de har fått et stygt barn ? Nei, tenkte vel det. Jon Niklas Rønning har jo juksa litt for han har sønnen Gabriel fra før. Han er nok ikke like fin ettersom de ikke nevner det. Ja,ja så fikk komiker paret noe å fortelle fra scenen.

Du har vel sikker også tenkt på.

Du har vel sikker også tenkt på at det snart er 17.mai og da skal bunaden på. Da håper jeg at du alt har prøvd den ellers kan det gå som for en venn av meg. Bunaden passer ikke.

Jaaaha, 17 mai Så har Litt Ditt Coop bestemt hva vi skal spise på denne dagen for de har dumpet prisen på 40 typiske varer til akkurat den dagen. Om litt kommer nok også Kiwi og Rema til å gjøre det samme og så blir det en rikholdig meny til den dagen. Det ligger nok an til at bunaden kommer til å stramme mer utpå kvelden tenker jeg. Vi som ikke har fjøsdrakten slipper det problemet.

Da har du sikkert tenkt på.

Da har du sikkert tenkt på og irritert deg over at traktorene durer like mye 17. mai som ellers på våren. Undrer litt på om du har gjort et dypdykk i den tanken ? Det er noen som må betale prisen for den dagen det har du sikkert tenkt på med stappfull bunad og alle andre festklær for den del. Det er bonden. De tre store kjedene gir oss nok ikke en gave på den store dagen. De lar regningen gå tilbake til produsenten. På den måten blir vi litt fetere av det vi ikke egentlig trengte den dagen, men kjøpte fordi det var jo så billig. Å nei du, jeg handler ikke inn extra til den dagen for sær som jeg er så feirer jeg ingen dager.

Jeg tenker mest på at Siv Jensen ….

Jeg tenker mest på at Siv Jensen visstnok skal ha blitt krakilsk. I hvertfall om man skal tro Hadia Tajik. Kanskje ikke så rart Hadia tror det når godeste Siv sa “ knus de jævla sosialistene “ Krakilsk person er en  som farer opp i hissighet og krangler for den minste ting. Er hissig, ilter og kranglete. Det er vel et nokså vanlig symptom hos en politiker. Først skriker de ut noe som gir overskrifter så beklager de og får nye overskrifter. En vinn vinn metode dette og en veldig velprøvet en også. Sylvi Listhaug (bort)forklarte det slik “ Jeg tror alle som var til stede og så konteksten, der Siv takket etter å ha sett en rørende film, så at saken var helt annerledes enn det som kom ut først. Jeg ser også at mange kommentatorer støtter det, sier hun.

– Siv har beklaget, men dette ble blåst helt ut av proporsjoner.” Jada.  

En tanke som slår meg ..

En tanke som slår meg etter et lite dykk i Nettavisen er den ansvarlighet HM viser for de sier “ Det er ikke vårt mål at folk skal kjøpe mest mulig “ Kjøper du den ? Hva slags mål er det så HM har med å drive en butikkjede om ikke det å selge mest mulig ? Jeg leste kun overskriften så jeg fikk vel kanskje ikke tak i den sosiale profilen deres. Vi ønsker vel egentlig alle å være et bidrag til alt som er godt, men da må vi nok huske på Mahatma Gandhi`s ord “ Du må være de endringene du ønsker å se i verden. “