Noen ganger må jeg bare gjøre slik.

Vårherre og jeg er ikke så gode venner, men vi har jo heller blitt noe særlig kjent med hverandre. Håper Han ikke lar dette bilde ødelegge for mulige fremtidige bekjentskap. Svart/vitt hdr er jo noe jeg bare må gjøre noen ganger. Dette over er Strøm kirke i Sør – Odal en fin en byggd i tegl.

Litt på mer nøytral grunn ettersom dette er utedassen på den gamle festplassen Rauhella Skytterhus. Det er ikke få romper som her har frosset blå mens eieren sovnet på dass under festlige strabaser.

Her er det et gammelt fjøs  nær grensen mellom Sør – Odal og Nord – Odal på veg mot Austvatn. Jeg greide ikke kjøre forbi, men måtte stoppe å få med meg dette.

Dette huset fant jeg også i Sør – Odal ikke langt fra grensen det heller, men etter vegen mot Sand før campingplassen ved Storsjøen. Du ser det så vidt inne i lauskogen. Heller ikke dette kunne jeg kjøre forbi.

Nytt hus også i Sør – Odal før Skarnes etter Slobrua. Gamle hus er noe vi alle burde ta bilder av for det er en del av vår historie. Når de er borte er historien også borte.

Dette er et gammelt skogshusvær etter Rauhellavegen i Kongsvinger, rein idyll med all snøen.

Dette er et gammelt sommerfjøs etter samme veg nær grensen mot Eidskog like ved innkjøringa til Tråstadkjølen etter Rauhellavegen. Er ikke så få sauer som har hvilt ut her om natta.

Det var det jeg hadde nå ser litt rare ut i hdr, men slik ble de tatt og slik ble det.

Ut å fange solstråler og ha en fin søndag.