Atle Lundhaug

Nok en dag til ende.

Så har vi slitt ut en dag til uten de store begivenhetene heller en kjedelig dag, men så er det jo slik vi prøver å ha det. Vi fyller dagen med små ting og er for det meste utendørs. Mange turer rundt omkring i nærområdet på jakt etter innsekter, men alt er litt sent i år så de vi leter etter har vi ikke funnet enda. Det var også i dag en vindfull dag så det er ikke så lett å få gode blider.Jeg fikk meg et nytt skrytebilde idag og det var også et colorsplash, men nå er jeg lei skrytinga så jeg lar være å vise det her.

Vi har prøvd å huske litt idag igjen for tiden da Vamp kom til oss som valp er borte hun husket ikke det. Vi har jo bilder fra han var valp så brukte de og litt etter litt kom noe tilbake, men hvor lenge det sitter vet ikke jeg. Det har jo gått den veien dessverre at hun husker mye dårligere nå. Rart å tenke på at for 1 år siden så var hun i full jobb selv om jeg jo merket at noe var galt. Da var det hun som gjorde det meste hjemme om vi ser bort fra middagen for mat liker gullhjertet mitt ikke å lage. Nå er det jeg som drar i alle trådene. Håper bare at jeg slipper tenke neste sommer at hun var så mye friskere i fjor. Vi bruker ofte å krabbe i badekaret sammen 😊 slik på kvelden slik var det også idag. Da la hun merke til kutter jeg har tvers over venstre kne etter et fall fra hustaket der de lappet kneskåla mi sammen på sykehuset. Det husket hun heller ikke, men hun husket fallet og at hun var redd. Rart at alt fra barndommen er der mens det i tenårene og oppover er bitvis borte, det forstår jeg ikke.

Vi prøver å holde igang med dette å prate om ting fra ungdomstida og oppover og i morgen tar vi en tur opp til hjemstedet hennes om været holder. Tror det er litt nødvendig å fylle på litt i minnebanken igjen og så må vi jo gjøre noe.

Det ble en litt kort oppdatering, men hun har sovnet og jeg tenkte vi skal prøve få litt mere søvn og det er best i senga. Ha en fin kveld videre.