Ord til frokost, isdråper og en sommerfugl.

Isdråper er noe av det fineste som finnes, men som også er vanskelig å fotografere. Jeg har lett for å få en slik lodden kant rundt mens resten er skarpt. Vet ikke hvorfor men tror det har med gjennskinn i dråpen for det er bedre uten sol. Har ikke slik veldig mye peiling på foto så egentlig vet jeg ikke. Jeg bruker kun manuelle innstillinger på mitt kamera som er av typen Nikon D5300 SLR så det er ikke slike voldsomme greier. Litt sein lukker men siden mine motiver som regel sitter stille så går det bra. Rart, men dårlige bilder blir ofte fine om du lar være å slette dem 😂 så kast ingen. Sletter du bildet så er små øyeblikk i ditt liv borte for du husker aldri et bilde du kastet, så tenk på det.

Vi har det slik at mange øyeblikk i vårt liv er det kun jeg som husker siden gullhjertet mitt har Alzheimer. Tro meg det er slitsomt å glemme både for den som husker og den som gjerne vil huske.

Det gir mange fine opplevelser når jeg kan peke på stedet der bilde av akkurat den soppen sto. Min store lidenskap, det å se på bilder, både egene og andres har blitt litt av vår hjelp på veien tilbake til best mulig.

Som sagt så har jeg ikke ne særlig peiling på hverken foto eller omsorgsarbeide, min metode er den måten jeg liker å jobbe på.

Skal du ta bilde av en sommerfugl må du være tidlig ute før vingene er varme og være tålmodig.

Skal du greie jobben slik min er her hjemme nå må du også være tidlig ute slik at du har kontroll, et par briller som har blitt lagt på feil sted kan bli en stor katastrofe for henne når de mangler. Tålmodighet er vel en selvfølge.